دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/09/17 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تجلیل از انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان در سومین جشنواره دانشجویی ابن سینا

انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزیده بخش کیفیت خدمات سلامت سومین جشنواره دانشجویی شد.

سومین جشنواره دانشجویی ابن سینا همزمان با روز دانشجو 16 آذر 95 در تالار ابن‌سینا برگزار شد، در این جشنواره از برگزیدگان حوزه های آموزشی، پژوهشی، کیفیت خدمات سلامت، قران و عترت، ادبی- هنری،  ورزشی، اجتماعی و بخش جامع تقدیر شد. انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان یکی از 4 برگزیده ی بخش کیفیت خدمات سلامت این جشنواره بود که یسنا رستم آبادی، مسئول انجمن  به نمایندگی از اعضای انجمن لوح تقدیر را دریافت کرد. انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان، در سال 1393 شکل گرفت و اساسنامه انجمن در سال 1394، به تصویب مرکز پژوهش های علمی دانشجویان رسید. این انجمن، از آغاز فعالیت، تجربیاتی چون برگزاری کمپین ("برجای می ماند" – آبان 1394)، برگزاری نشست های مختلف (نشست ادبی "غم شیرین کودکان آبیست"، نشست های علمی مختلف)، شرکت در جلسات ماهانه با محوریت پیشگیری از سوء رفتار با کودکان (در مرکز طبی کودکان)، مطالعه و ترجمه راهنماها و گایدلاین های جهانی پیرامون این حوزه، همکاری با سازمان های مرتبط از جمله سازمان بهزیستی و مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک (وزارت دادگستری) را پشت سر گذاشته است. از اهدف کوتاه مدت و دراز مدت این انجمن، همکاری بیشتر و گسترده تر با سازمان های مرتبط با حوزه کودک، انتشار نشریه "زیر گنبد کبود"، برگزاری کارگاه هایی با محوریت پیشگیری از سوء رفتار با کودکان و پژوهش در این حوزه را می توان نام برد که تاکنون فعالیت های انجمن در این راستا به خوبی انجام شده است. استاد راهنمای این انجمن، دکتر ملیحه کدیور از اعضای هئیت علمی دانشگاه می باشد و هئیت موسس انجمن، به ترتیب حروف الفبا، عاطفه پویان، یسنا رستم آبادی، بهار صابرزاده اردستانی، شرمینه معینی و ریحانه نصرت آبادی و اعضای فعلی انجمن، محمد علی امینی، عاطفه پویان، یسنا رستم آبادی، یاسمن رفیعی و کژال کیانی می باشند. همچنین گرافیست های همکار انجمن، مینا غفاری و کاوه سامع هستند. بسیاری از اساتید دیگر نیز از همراهان همیشگی انجمن هستند.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190373
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه