دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1389/12/14 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تور علمی دانشجویی مرکز پژوهش های علمی از دانشگاه علوم پزشکی گرگان

پنجاه نفر از اعضای فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به همراه سرپرست و دبیر مرکز، 11 الی 13 اسفند ماه از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی گرگان بازدید کردند.

 تیم دانشجویی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان که شامل پنجاه نفر ازدانشجویان فعال‌، دبیر و سرپرست مرکز بود 11 الی 13 اسفندماه میهمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان بودند.در روز اول این تورعلمی دانشجویان، به همراه چند تن از اساتید و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گرگان از مرکز تحقیقات گوارش و کبد این دانشگاه بازدید کردند. در این بازدید آقای دکتر روشن دل و خانم دکتر بشارت ضمن خوشامدگویی و خیر مقدم خدمت میهمانان، تاریخچه ای از چگونگی تاسیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد را شرح دادند.بنابر این گزارش از سال 75، به دلیل شایع بودن سرطان مری در ساکنین استان گلستان توجه بسیاری از پژوهشگران به این استان جلب شد و به همت استاد ارجمند آقای دکتر ملک زاده و همکاران کوهورت معروف گنبد آغاز شد. بعد از آن دانشگاه علوم پزشکی گرگان با تاسیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد در سال 84 نظام ثبت سرطان مبتنی بر جمعیت گلستان را پایه گذاری کرد و سپس مطالعه در جهت تشخیص زودرس و پیشگیری از این بیماری انجام شد. این پروژه با هدف کنترل سرطان مری هم اکنون در حال حاضر در حال اجرا می‌باشد.پس از آن دانشجویان از مراکز پزشکی هسته ای و مرکز تصویربرداری دانشگاه نیز بازدید کردند و ضمن ارائه توضیحات از سمت مسئولین دانشگاه، دانشجویان از اتاق اسکن و هات لب نیز بازدید نمودند. برنامه روز دوم، بازدید از مراکز اندوسکوپی و رادیوتراپی بیمارستان پنج آذر و دانشکده فناوری های نوین بود.بازدید از جاذبه های گردشگری نهارخوران از دیگر برنامه های تدارک دیده شده از سمت دانشگاه علوم پزشکی گرگان بود. از دیگر برنامه های تفریحی این تور گشت گذار در پارک جنگلی النگدره و بازارچه مرکز بندر ترکمن بود که با لطف فراوان مسئولین دانشگاه علوم پزشکی گلستان انجام شد.مرکز پژوهش های علمی دانشجویان از مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی گرگان، بالاخص آقای دکتر سمنانی رئیس دانشگاه، سرکار خانم ثقفی، آقای دکتر روشن‌دل و خانم دکتر بشارت، محققین مرکز تحقیقات گوارش دانشگاه گلستان، کمال تشکر و قدردانی را دارد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 187965
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه