دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

تور پژوهشی دانشجویی با همکاری بیمارستان شریعتی

تور پژوهشی دانشجویی با همکاری بیمارستان شریعتی

تور پژوهشی دانشجویی از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم برگزار شد.

تور پژوهشی دانشجویی از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم برگزار شد.

در جریان این تور تحقیقاتی که 27 آذر ماه برگزار شد، دانشجویان از رشته های مختلف از جمله پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی، اپیدمیولوژی و بیوتکنولوژی ضمن حضور در بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه از نزدیک با فعالیت های علمی و تحقیقاتی پژوهشگاه آشنا شدند.
دکتر ندا مهرداد، معاون پژوهشی پژوهشگاه و دکتر فرساد نوری زاده، معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را در جریان این تور تحقیقاتی همراهی کردند.
دانشجویان شرکت کننده در این تور پژوهشی از فضای فیزیکی و امکانات  واحدهای مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه از جمله آزمایشگاه های  جامع، بیوسنسور، ماهی زبرا ، میکروبیوتا، مدل سازی و بیوبانک تحقیقاتی و مرکز دیتا دیدن کردند
در بخش دیگری از این دیدار علمی، دانشجویان ضمن حضور در مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه از نزدیک با  نحوه انجام کار شتابدهنده‌های مستقر در پژوهشگاه که با هدف ایجاد استارت‌آپ در حوزه‌های مرتبط با غدد درون ریز در حال فعالیت هستند آشنا شدند
دکتر مهرداد نیز در جمع دانشجویان دانشگاه با بیان این که  پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه  به عنوان قطب علمی- پژوهشی در حوزه سلامت کشور شناخته می شود، گفت: تاکنون تعداد قابل توجهی از متخصصان در حوزه های مختلف پژوهش کشور، در قالب دوره های آموزش تکمیلی شامل دکتری تخصصی پژوهشی، پسادکترا، فرصت مطالعاتی، پزشک پژوهشگر و سرباز نخبه و کارورزی پژوهشی در این پژوهشگاه تربیت شده اند.

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه