دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/08/21 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 86
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تیم اجرایی انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان در برگزاری همایش کودک، نوجوان، خانواده: اعتیاد

همایش کودک، خانواده: اعتیاد، با مشارکت اعضای انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان در قالب تیم اجرایی، برگزار شد.

 همایش "کودک، خانواده: اعتیاد" 21 آبان 95 در سالن همایش مرکز طبی کودکان برای خانواده ها و کودکان برگزار شد. این مراسم با سرود خوانی کودکان کار افتتاح شد. دکتر کدیور و دکتر خوشنوا، به ترتیب فوق تخصص نوزادان و دکتری پرستاری، هر یک در مورد اهداف همايش و نکات کلی سخنرانى کردند. داریوش فرضیایی، عمو پورنگ، در قالب برنامه ای شاد برای کودکان، برخی نکات مطرح شده برای ایمنی و حفاظت  کودکان را به اجرا در آورد. بعد از استراحتی کوتاه، کودکان در خارج از سالن به بازی و نقاشی پرداختند و پنلی با حضور دکتر شیرازی روانپزشک کودکان، دکتر ملک زاده حقوقدان و عضو مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، دکتر شریعت پناهی متخصص کودکان، دکتر موسوي متخصص پزشکی قانونی و دکتر کدیور دبیر برنامه با محور نقش والدین و فرزند پروری همزمان برای مادران برگزار شد.  در این برنامه مدیر وب سایت الفبا و مسئول جمعیت طلوع بی نشان ها هم صحبت کردند.   گروه موسیقی کودکان کار و خیابان هم با حضور مربیان خود و با لباس های زیبای محلی دو سرود اجرا کردند که مورد توجه زیادی قرار گرفت. پیمان یوسفی مجری و گزارشگر برنامه های ورزشی هم راجع به اهمیت سلامت کودکان و مشارکت در این مسئله صحبت کرد. هم چنین به کودکان کتاب ها رنگ آميزي ای با موضوع چگونه از خود مراقبت کنیم و برای والدین کتاب ایمنی کودکان و محافظت از آنان، از طرف اداره خانواده و کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داده شد. در این همایش، اعضای انجمن مقابله با سوءرفتار با کودکان (یاسمن رفیعی، مهشید فرح انگیز و یسنا رستم آبادى)، جزو تیم اجرایی بودند و در تدارک این برنامه از ابتدا حضور داشتند بعلاوه پوستر این برنامه نیز توسط کژال کیانی (از اعضاي انجمن) طراحی شده بود که مورد استقبال زیادی قرار گرفت.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190338
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه