دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
جذب درصدی از پیام آوران بهداشتی به عنوان سرباز هیات علمی
طبق موافقت وزیر محترم بهداشت، درصدی از پیام آوران بهداشتی که جزو استعدادهای درخشان باشند، به صورت سرباز هیات علمی در نظام بهداشت و درمان کشور خدمت خواهند کرد.
نخبگان و استعدادهای درخشان علوم پزشکی با ورود در عرصه های مختلف نظام سلامت می توانند منشاء تحولات چشمگیر و ارتقای حوزه های مختلف سلامت کشور باشند. بهره برداری از این سرمایه های انسانی ارزشمند نظام سلامت، مستلزم رصد و شناسایی این افراد و همچنین برنامه ریزی برای ارتقای توانمندی، مهارت و دانش این عزیزان در ابعاد مختلف است. لذا این موضوع از ابتدای سال 1394 در قالب برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی پیگیری شده است. در این بین پیام آوران بهداشتی نیروهایی هستند که در بدنه نظام سلامت ارائه بخشی از خدمات سلامت به جامعه را بر عهده دارند و ضروری است تا چنانچه این افراد جزو استعدادهای درخشان علوم پزشکی کشور هستند، امکان بهره برداری از ظرفیت های ایشان در نظام ارائه خدمات سلامت کشور به صورت گسترده تری فراهم گردد. طبق موافقت وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این امکان فراهم شده تا درصدی از پیام آوران بهداشتی، در صورتی که جزو استعدادهای درخشان باشند، به صورت سرباز هیات علمی در نظام بهداشت و درمان کشور خدمت کنند. دانشجویانی که متقاضی استفاده از این طرح می باشند می توانند با مراجعه به مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه درخواست خود را ارائه نمایند، لازم به ذکر است افرادی که شرایط بهره مندی از این امتیاز را دارند، شناسایی شده و سوابق ایشان در کمیسیون ویژه استعداد درخشان دانشگاه بررسی و تایید خواهد شد.
ارسال به دوستان