دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
جلسه ی سالیانه و انتخابات انجمن تصویر برداری عصبی برگزار شد
در جلسه ای کمیته مرکزی انجمن تصویر برداری عصبی با نظر اعضای فعال این گروه برای سال جاری انتخاب شدند.
در جلسه ای که در روز سه شنبه سوم اردیبهشت ماه در مرکز طبی کودکان برگزار شد، اعضای کمیته مرکزی انجمن تصویر برداری عصبی (NeuroImaging Network) با نظر اعضای فعال این گروه در سال ۱۳۹۷ انتخاب شدند. انجمن تصویر برداری عصبی (NIN) از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان آغاز و در مدت کمتر از سه سال موفق به چاپ ۳۸ مقاله با افیلیشن مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در مجلات معتبر بین المللی شده است. در جلسه ی روز سه شنبه اعضای فعال این گروه از جمله فرزانه رحمانی، موسس انجمن، مهسا دولتشاهی، دبیر اجرایی، حسین سنجری مقدم، آیدا کمالیان، غزاله خیری، سهیل محمدی، امیر اشرف گنجویی، مونا میربیک، آمنه سقازاده و مهسا مایلی حضور داشتند که در نهایت اعضای ذیل به عنوان عضو شورای مرکزی این گروه در سال ۱۳۹۸ شناخته شدند: ۱. مهسا دولتشاهی ۲. فرزانه رحمانی ۳. آمنه سقازاده ۴. حسین سنجری مقدم ۵. مهسا مایلی در این جلسه همچنین چگونگی جذب متقاضیان جدید در سال ۱۳۹۸ و نحوه ی منتورینگ و انتخاب اعضای جدید در سال ۱۳۹۸ به رای گذاشته شد و خانم ها آیدا کمالیان و مریم حق شمار و آقایان امیر اشرف گنجویی، علی انجم شعاع و منوچهر امانت به عنوان منتور های اعضای جدید در سال ۱۳۹۸ شناخته شدند. در پایان جلسه خانم دکتر آمنه سقازاده توضیحاتی در خصوص گروه مرکزی سیستماتیک ریویو و متاآنالیز که با هدف آموزش و انجام متاآنالیز برای اعضای فعال قبلی تشکیل خواهد شد، ارائه و مراحل آتی عملکرد این گروه را تببین کرد. متقاضیان جدید پیوستن به گروه تصویر برداری عصبی در سال ۱۳۹۸ در جلسه ی معارفه ای که روز چهارشنبه هفته جاری (۱۱ ام اردیبهشت ماه) و با حضور منتورینگ جدید تشکیل خواهد شد، با فعالیت های گروه NIN و مراحل آتی فعالیت های خود در این گروه آشنا خواهند شد.
ارسال به دوستان