دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/09/25 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 55
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر شیما توکل، دانش آموخته ی برتر دکترای نانوتکنولوژی کشوری شد

دکتر شیما توکل، مسئول انجمن علوم و فناوریهای نوین پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، عنوان دانش آموخته ی برتر دکترای نانوتکنولوژی کشوری و اولین محقق پسا دکترای نانوتکنولوژی پزشکی کشور را از آن خود کرد.

دانش آموخته ی موفق و برتر، دکتر شیما توکل در گفتگویی با روابط عمومی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان فعالیت های خود را بدین صورت شرح داد:   من از سال 1388 از طریق خانم الینا اسماعیل زاده با مركز پژوهش‌هاي علمي دانشجويان آشنا شدم و از طریق شناختی که از فعالیت های پرتلاش خانم دکتر پاسالار داشتم، راغب شدم تا بیشتر در مورد فعالیت  های این انجمن ها بدانم. سپس در مرداد ماه 1389 انجمن علوم وفناوری های نوین پزشکی را پایه گزاری کردم که دوستانم در گروه نانکنوتکنولوژی پزشکی و مدیر گروهم آقای دکتر رضایت مشوقم بودند. از طریق این انجمن و حمایت های بی دریغ خانم دکتر پاسالار، جهت تسریع مراحل ثبت پروپوزال طرح هایی را تصویب کردیم. اولین طرح   را با همکاری اساتید گرانقدرم جناب اقای دکتر رضایت و دکتر امانی داشتم اما چون اولین انجمن POST-GRADUATE مرکز بودیم قوانین مربوط به طرح های مرکز در آن زمان با روند کاری ما کمی تداخل داشت اما خانم دکتر پاسالار با تدبیرشان موانع را برایمان هموار می کردند. علاوه بر انجام طرح های تحقیقاتی متعدد، جهت افزایش ارتقای آموزشی و پژوهشی دانشجویان به برگزاری کارگاه و سمینار پرداختیم و در این بین نیز به چاپ مقالات حاصل از گرنت های مرکز همت گماردیم. بدون اغراق اگر با مركز پژوهش‌هاي علمي دانشجويان آشنا نشده بودم امکان برگزاری کارگاه، سمینار و چاپ آن دسته از مقالات برای دانشجویان انجمن مقدور نبود. آخرین   مقاله ی چاپ شده ی حاصل از گرنت مربوط به مرکز در ژورنال با ایمپکت 5.2 به چاپ رسیده است و مقالات متعدد دیگری در مرحله ی چاپ و در دست بررسی ژورنال می باشد. امیدوارم بزرگورانی که مسائل مربوط به مركز پژوهش‌هاي علمي دانشجويان را تدبیر می کنند کماکان بر اهمیت این مرکز در حفظ و تعالی روحیه ی تلاش و تحقیق انجمن های وابسته به مرکز واقف باشند و حمایت های بیشتری را از این مرکز بعمل آورند. در پایان از فعالیت های بی دریغ خانم دکتر پاسالار و اساتید گرانقدرم جناب آقای پرفسور سید مهدی رضایت و پرفسور جعفر آی که همیشه مشوق و پشتیبانم بودند و زمینه ای را فراهم کردند تا بتوانم در آن تعالی پیدا کنم و فارغ التحصیل دکترای برگزیده ی نانو کشور شوم نهایت تشکر را دارم. مرکز پژوهش های علمی دانشجویان ضمن تبریک به این دانشجوی موفق، یاد آور می شود که هر 4 سال یکبار در مقطع دکترا، 4 نفر در کل کشور از میان فارغ التحصیلان نانو تکنولوژی در تمامی زمینه های مهندسی و پزشکی انتخاب می شود که امسال دکتر شیما توکل یکی از این 4 نفر در کل کشور بود.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189398
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه