دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
مدرسه بهاره بین المللی علوم اعصاب نورترکت برگزار شد
مدرسه بهاره بين المللي علوم اعصاب نورتركت با هدف ارتقاي پژوهش در علوم اعصاب با حضور دانشجویانی از کشورهای آلمان، هند، بحرین و ایران برگزار شد.
مدرسه بهاره بين المللي علوم اعصاب نورتركت، از تاريخ ٨ الي ١٦ فروردين ماه ١٣٩٨ در مركز پژوهش هاي علمي دانشجويان برگزار شد. اين دوره ٨ روزه حاصل همكاري مشترک معاونت بين الملل و انجمن عصب روانشناختي مركز پژوهش های علمی دانشجویان، مركز ملي نقشه برداري مغز ايران و همچنین دانشكده هاي پزشكي، داروسازي و فناوري هاي نوين پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران بود. در اين دوره بين المللي، دانشجويانی از كشورهاي ايران، آلمان، هند و بحرين حضور داشتند و با استفاده از آموزش هاي عملي و تئوري كه همگي به زبان انگليسي تدریس شد، به يادگيري پژوهش در علوم اعصاب و طرح ايده هاي پژوهشي پرداختند. استاد ناظر اين پروژه، آقاي دكتر حسن زاده، دانشجوي مسئول دوره، مهسا مايلي، تيم اصلي اجرايي متشكل از جواد وادي زاده، رضا مرادي مجرد، هستي زينلي، نيما مرادي و مليكا سولگي بود. نوروتركت با هدف ارتقاي پژوهش در علوم اعصاب در سطح بين الملل به فعاليت خود ادامه خواهد داد.
ارسال به دوستان