دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/12/04 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معرفی انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب ویژه بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب، یکی از انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان می باشد بر آن شدیم که در آستانه ی برگزاری مجمع سالیانه به اختصار به معرفی این انجمن بپردازیم.

عنوان انجمن ؟ انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب (Interdisciplinary Neuroscience Research Program) حیطه فعالیت انجمن ؟ برنامه میان‌رشته‌ای علوم اعصاب (Interdisciplinary Neuroscience Research Program) که در سال ۸۵ تأسیس شده است یکی از قدیمی‌ترین و فعال‌ترین انجمن‌های مرکز پژوهش های علمی دانشجویان می‌باشد. این انجمن در طول این سال‌ها در زمینه‌های بسیاری فعالیت کرده است که از آنها می‌توان به برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، فراهم آوردن امکانات تحقیقاتی، و چاپ و انتشار مقالات در مجلات و کنفرانس‌های معتبر داخلی و بین‌المللی اشاره کرد. در حال حاضر این انجمن توسط جمعی از محققان علوم اعصاب اداره می‌شود و به صورت هفتگی جلسات جمع‌خوانی کتاب علوم اعصاب کندل را برگزار می‌کند. در این جلسات که حضور برای تمامی افراد آزاد است، یک نفر به ارائه فصلی از کتاب پرداخته و سپس حاضرین به بحث در مورد فصل مربوطه می‌پردازند. از امکانات در حال حاضر انجمن، اتاق آکوستیک و تجهیزات تحقیقات سایکوفیزیک، کتابخانه کوچکی از کتاب‌های پایه‌ای علوم اعصاب، و دو سیستم کامپیوتری قدرتمند جهت تحلیل داده‌ها به ویژه تصاویر MRI هستند. استفاده از امکانات انجمن تنها برای اعضا و با پذیرش شرایطی مقدور است. همچنین انجمن در حال همکاری با مراکز تحقیقاتی مختلف از جمله مرکز تحقیقات ام‌اس بیمارستان سینا، و مرکز تحقیقات سلولی‌مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.  سال گذشته اعضای انجمن به انتشار مقالات و ارائه در کنگره‌های معتبر داخلی و خارجی پرداختند که از آنها می‌توان به ارائه شفاهی در کنگره ISMRM سنگاپور و ارائه پوستر در کنگره‌های OHBM سوئیس و FENS دانمارک اشاره کرد. همچنین اعضا برنده جایزه سفر کنگره‌های ISMRM و OHBM شده بودند. برنامه‌های سال بعد انجمن شامل برگزاری جلسات جمع‌خوانی کندل، برگزاری کارگاه‌های تحلیل تصاویر MRI و برنامه‌های اجتماعی در زمینه افزایش اطلاعات عمومی از نظر بیماری‌های سیستم عصبی است. مسئول فعلی انجمن ؟ امیرحسین عبدالعلی‌زاده روش عضوگیری انجمن ؟ جهت ارتباط با انجمن می‌توانید با ایمیل inrp@tums.ac.ir در ارتباط باشید. همچنین، کانال تلگرام انجمن به آدرس http://t.me/neuroinrp و صفحه اینستاگرام به شناسه i.n.r.p منبع اطلاع‌رسانی برنامه‌های انجمن هستند. جهت عضویت می‌توانید فرم زیر را پر کنید: https://goo.gl/forms/4cgy23wFitHiq1kD3
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190502
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه