دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
پيش انجمن روانشناسي اجتماعي در پاییز 95 شروع به کار کرد، علاقمندان می توانند پس از آشنایی با اهداف این پیش انجمن در جلسات آن شرکت نمایند.
براي خيلي ها ممكن است اتفاق افتاده باشد، شايد در محيط كلاس از اينكه مجبور به ارائه مطلبي مقابل جمع شده باشيد، وحشت زده شده ايد، يا بدتر از آن! هنگام ارائه اي كه بسيار برايش زحمت كشيده ايد، متوجه شده ايد كه مخاطبانتان به تلفن همراه خود بيش از سخنان شما توجه ميكنند! راستي، تا به حال شده در انجام پروژه هاي تيمي به مشكل برخوريد؟ يا ساده تر از آن، در گروه دوستان خود، بيش از حد تحت تأثير جمع قرار گيريد؟ آيا تا به حال، پس از يك شكست تلخ، تحصيلي، اجتماعي يا مالي، به تمام توانايي هاي خود شك كرده ايد؟ شده به اين باور برسيد كه هرگز نميتوانيد در كاري موفق شويد چون "تجربه" اين را ثابت كرده؟ آيا تا به حال تلاش كرده ايد كه اين ليست مسائل و مشكلاتي كه تا بينهايت ادامه دارد را از ديد علمي برسي كنيد و راه حلي كاربردي براي آنها بيابيد؟ در انجمن روانشناسي اجتماعي، هدف اول انتقال آنچه كه تا كنون در اين حوزه گفته شده است می باشد و در مرحله ی بعد استفاده از آن بينش ها براي حل بسياري از مسائل و مشكلات روزمره جامعه، و در ادامه پيشروي به سوي ناشناخته هاي اين دانش... منتظر حضور گرم كساني كه در اين سوالات با ما شريك هستند در جلسات آينده انجمن هستيم. تاريخ جلسه اول به زودي اعلام ميشود.
ارسال به دوستان