دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1389/03/05 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با نخبگان دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی

نشست معاون علمي و فناوري رياست جمهوري، سرکار خانم دكتر سلطان خواه و رييس بنياد ملي نخبگان با جمعی از نخبگان دانشگاههاي علوم پزشكي تهران، ايران و شهيد بهشتي 4 خرداد ماه 89 در سالن آمفي تئاتر دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار گردید.

دكتر لاريجاني در نشست معاون علمي و فناوري رييس جمهور با نخبگان به جايگاه كشور در رتبه بندي هاي بين المللي اشاره کرد وگفت: كشور ما در SCOPUS رتبه 21 در بين 147 كشور دنيا، در ESI رتبه 40 و همچنين در ISI رتبه 34 را دارد. وی افزود با اشاره به افق چشم انداز 1404 در حوزه پزشكي از برنامه ريزي براي افزايش تعداد مقالات علوم پزشكي به 35 هزار مقاله، تعداد پتنت ها به 500، تعداد نوآوري ها به 1500 و تعداد پژوهشكده ها به 30 هزار مورد خبر داد و گفت لازم است سهم ما از اعتبارات پژوهشي كشور به يك سوم اعتبارات برسد.  دكتر لاريجاني با بيان اينكه براي رسيدن به نگاه چشم اندازي در حوزه سلامت لازم است سرمايه گذاري بخش دولتي افزايش يابد گفت: بسياري از خدمات حوزه پزشكي به دليل اينكه در ارتباط با  سلامت مردم است و متقاضي ديگري مثل صنعت و جاهاي ديگر ندارد لازم است سرمايه گذاري بيشتري در اين زمينه صورت گيرد در حقيقت بدون حمايت بنياد ملي نخبگان رسيدن به چشم انداز كشور دست يافتني نيست. دكتر موسوي دبير شوراي بنياد ملي نخبگان با اشاره به  اعطاء جايزه علمي شهيد  چمران به محققين دوره پسا دكترا گفت: حائزين افتخارات مشمول جوايز علمي و تحصيلي بنياد به شرط حفظ پويايي هر گاه با تعيين موضوع تحقيق و استاد راهنماي برجسته از يكي از دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي و پژوهشي معتبر كشور در دوره پسا دكترا پذيرش شوند با تاييد بنياد ملي از جايزه علمي شهيد چمران برخوردار مي شوند.وي افزود: جوايز اين آيين نامه شامل مقرري ماهيانه حداكثر معادل حقوق و مزاياي استاديار، كمك هزينه شركت در يك همايش بين المللي و 2 همايش ملي و كمك هزينه عمره مفرده طبق ضوابط بنياد است. سپس دكتر الستي معاون پژوهشي و برنامه ريزي بنياد ملي نخبگان از تشكيل خانه نخبگان خبر داد و گفت: در اساساسنامه بنياد ايجاد خانه نخبگان در نظر گرفته شده تا يك كانون تفكر و ايده پردازي براي دانشجويان فراهم شود و دانشجويان كارگروه ها و پژوهش ها و فعاليت هاي مورد نظر خود را در آنجا به انجام رسانند. دكتر سلطان خواه پس از شنيدن نظرات نخبگان گفت: در حوزه پزشكي فاصله بين پژوهش و استفاده از دستاوردهاي پژوهشي كم است در حالي كه در حوزه وزارت علوم بين دانشگاه و صنعت فاصله زيادي وجود دارد.وي افزود: مقوله  سلامت و سرمايه گذاري در اين بخش مورد توجه معاونت علمي و فناوري و بنياد ملي نخبگان قرار دارد به طوري كه قرارداد بيش از 50 درصد طرح هاي كلان ملي با حوزه سلامت منعقد شده است.دكتر سلطان خواه ايجاد زمينه هاي لازم براي اثرگذاري نخبگان را ضروري دانست و گفت: براي اينكه بتوانيم مسير توسعه و پيشرفت كشور طي كنيم بايد به فكر نيروهاي متخصص باشيم كه در راس آنها نخبگان قرار دارند بنابراين بهتر است نخبگان نقش و جايگاه واقعي خود را بهتر بشناسند و رسالت خود را بهتر درك كنند.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 187794
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه