دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1390/03/04 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چاپ مقالات اعضای مرکز پژوهش ها در مجلات معتبر

تعدادی از اعضای مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی، دو مقاله ی خود را در Journal of Cataract and Refractive Surgery و Middle East African Journal of Ophthalmologyبه چاپ رساندند.

مقاله ای با عنوان Sheep practice eye for ophthalmic surgery training in skills laboratoryتوسط دو عضو مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در مجله ی Journal of Cataract and Refractive Surgery چاپ شد. این پروژه در مرکز تحقیقات چشم فارابی به راهنمایی دکتر سید فرزاد محمدی، استادیار پژوهشی بیمارستان فارابی، دکتر آرش معذوری و دکتر نازنین رحمان املش که  از اعضای این دو مرکز هستند و دکتر محمود جباروند، ریاست بیمارستان فارابی و دکتر آئین محمدی اجرا شد. در این مطالعه استفاده از چشم گوسفند به عنوان مدل آموزشی به عنوان شیوه نوین آموزش اعمال چشم پزشکی به رزیدنت ها و فلوشیپ ها در ایران معرفی شد. یکی از برتری های خاص معرفی این مدل حیوانی توجه به شرایط فرهنگی کشورمان و رعایت اصول اخلاقی آموزش جراحی های چشم پزشکی می باشد. به دلیل نبود مدل آموزشی چشم خوک (که در سایر نقاط دنیا از آن به عنوان مدل آموزشی استفاده می شود)، در دسترس نبودن و اخلاقی نبودن استفاده از آن در کشور، اعمال چشم پزشکی بر روی چشم انسان آموزش داده می شود. این مقاله، چشم گوسفند و خصوصیات آن در اعمال مختلف اتاقک قدامی چشم را، جهت استفاده‌ی آموزشی چشم پزشکی در ایران معرفی می کند.همچنین دکتر آرش معذوری و دکتر هادی زارع مهرجردی از اعضای مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به راهنمایی دکتر سید حسن هاشمی، دکتر سید فرزاد محمدی و دکتر محمود جباروند، اساتید محترم بیمارستان فارابی و همکاری دکتر مرسده مجدی نسب مقاله ای را به عنوان Transition to phacoemulsification at the farabi eye hospital, Iran در مجله ی Middle East African Journal of Ophthalmology  به چاپ رساندند. در این مطالعه، بیش از 2000 پرونده ی بیمار بررسی شد و نتایج تغییر تکنیک عمل کاتاراکت به phaco در بیمارستان فارابی در سالهای 2006 و 2010 بررسی شد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188047
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه