دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/03/19 - 08:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چاپ مقاله با افیلیشن انجمن درمجله Advances in Traditional Medicine

 انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی وطب مکمل (PerCoMed) موفق به  چاپ مقاله با افیلیشن انجمن درمجله Advances in Traditional Medicine   با IF= 2

شد.

موضوع این مقاله مقایسه اثربخشی بادکش وطب سوزنی برعلائم COVID-19 است.

خلاصه مقاله:

این مطالعه اثر طب سوزنی وبادکش را درمدیریت علائم COVID-19 در بیماران بستری بررسی کرد. در یک کارآزمایی تصادفی کنترل‌شده با 139 بیمار، سه گروه طب سوزنی، بادکش وکنترل ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که پس از 3 روز، گروه‌های طب سوزنی و بادکش بهبود قابل توجهی در اشباع اکسیژن و نرخ تنفس داشتند و نیاز به بستری در ICU یا لوله‌گذاری کاهش یافت. بادکش تنگی قفسه سینه، سردرد، ضعف و میالژی را کاهش داد وطب سوزنی علائم تنفسی را بهبود بخشید. هردو روش ایمن و با عوارض جانبی کم بودند و بر پتانسیل آن‌ها در بهبود نتایج بیماران تأکید شد.

 لینک مقاله

فرم عضویت در تیم های پژوهشی انجمن

لطفاً کلیک کنید 

 از اهداف انجمن ارتقاء سطح پژوهشی دانشجویان است.

جهت اطلاع از برنامه های آموزشی وپژوهشی انجمن عضو کانال های انجمن باشید.

 انجمن در ایتا، تلگرام و اینستاگرام:

@PerCoMed

 

 

  • گروه خبری : ریاست,انتشارات
  • کد خبر : 267762
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه