دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
کارگاه learning to teach از سری کارگاه های آماده سازی تیم کمپین روز داروسازی با هدف آموزش نکات علمی در مورد نقش داروساز در چرخه سلامت برگزار شد.
عصر روز سه شنبه 28 مرداد ماه، کارگاه learning to teach از سری کارگاه های آماده سازی تیم کمپین روز داروسازی در ساختمان شماره ی 2 مجموعه ی داروپزشکی 13 آبان برگزار گردید. مدرسین این کارگاه خانم ها دارائی، بابایی، عربان، دهقان و کاشی ها از دانشجویان دانشکده ی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند و هدف از کارگاه آموزش نکات علمی در مورد نقش داروساز در چرخه سلامت، بیان مهم ترین نکات لازم برای اطلاع رسانی به مردم در مورد آنتی بیوتیک، آنفولانزا، آکنه، ادرار سوختگی کودکان، یائسگی و نحوه ی صحیح استفاده از برخی از دیوایس های دارویی نظیر اسپری های تنفسی، پن اسلوین، دستگاه فشار سنج، گلوکومتر و رفع اشکالات اعضای کمپین روز ملی داروسازی بوده است. افراد حاضر در غرفه های کمپین می بایست پس از یادگیری و تمرین این نکات، آن ها را به زبان ساده و مردمی برای مخاطبین در غرفه ها ارائه دهند. در پایان نیز اعضای کمپین از فضای skill lab سیزده آبان بازدید کرده و عکسی به یادگار گرفتند.
ارسال به دوستان