دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/07/08 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کتابی دیگر از انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غدایی

کتابی با عنوان مجموعه سوالات میکروبیولوژی مواد غذایی توسط انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غدایی به چاپ رسید.

انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غدایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان کتاب " مجموعه سوالات میکروبیولوژی مواد غذایی" را که برگرفته از سوالات ۱۰ سال اخیر آزمون های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و وزارت علوم در چهار رشته، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، مهندس کشاورزی گرایش صنایع غذایی و علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی است را توسط انتشارات دی نگار منتشر کرد. نویسندگان کتاب لیلا پیوسته رودسری، کارشناسی ارشد علوم پزشکی تهران، شیوا صوری، کارشناسی ارشد علوم پزشکی تهران و صباح قدیمی، کارشناسی ارشد علوم پزشکی همدان می باشند و این کتاب تحت نظارت دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، عضو هیئت علمی بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسید که برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی قابل استفاده است. علاقمندان جهت خرید کتاب یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند با ادمین کانال بهداشت و ایمنی مواد غذایی مکاتبه کنند. @foodsafety  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190925
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه