دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 09:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 270
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گفت و گو با مینو ثابت نژاد، دارنده ی عنوان برتر بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

مینو ثابت نژاد، دارنده ی عنوان برتر در کنگره ی سالیانه ی دانشجویی، کمک گرفتن از افراد توانمند در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان را در کسب موفقیت بسیار موثر خواند و از دانشجویان خواست تا ارتباط خود را با مرکز بیشتر کنند و از تجربیات افراد توانمند در راستای کسب موفقیت بهره مند گردند.

با کسب 8 رتبه برتر تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور بر آن شدیم که گفت و گویی با مینو ثابت نژاد،  یکی از این دارندگان عنوان برتر داشته باشیم.

 

لطفا خودتان را معرفی کنید؟

مینو ثابت نژاد، دانشجوی کارشناسی مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران 

 

در کنگره ی امسال در چه پنل هایی شرکت کرده بودید؟

پنل پوستر بهداشت باروری ومامایی شرکت کردم

 

آیا موفق به کسب رتبه برتر شدید؟

بله، به عنوان برتر پوستر پنل بهداشت باروری ومامایی انتخاب شدم

 

موضوع ارائه تان چه بود؟

اثرگذاری دستگاه واقعیت مجازی در پروسه اپی زیاتومی

(Effectiveness of Virtual Reality Interventions in Improving Maternal Experience during Episiotomy Procedures) 

 

کنگره ی امسال را چگونه ارزیابی کردید؟

کنگره توانمند با تعداد شرکت کنندگان بالا در پنل های مختلف و حضور فعال دانشجویان علوم پزشکی در عرصه پژوهش

 

نحوه ی شرکت در کنگره را برای علاقمندان توضیح دهید.

در ابتدا در ددلاین مشخص چکیده مقاله ای برای کنگره فرستاده می شود، سپس در صورت پذیرش  در کنگره در یکی از حالت های پوستر یا سخنرانی انتخاب میشوید و در زمان مشخص که کنگره تعیین می‌کند در حضور داوران هیئت علمی و دانشجو ارائه می‌دهید.امتیاز دهی به هر فرد انجام میشود، سپس یک نفر از هر پنل با کسب امتیاز بیشتر برتر می‌شود

 

شما به عنوان دانشجویی که در عرصه پژوهشی موفق بوده اید، چه توصیه ها و پیشنهادهایی برای دانشجویان دارید؟ 

پیشنهاد میکنم دانشجویان حتما در کنگره ها شرکت کنند که تجربه بسیار مفید وارزشمندی است، همچنین توصیه میکنم دانشجویان به کارگاه ها و برنامه های مرکز پژوهش ها بیشتر توجه کنند به دلیل اینکه مرکز پژوهش ها با برنامه دقیق و اساتید و دانشجویان توانمند باعث افزایش شناخت وتجربه در حیطه پژوهشی می‌شود

 

نقش مرکز پژوهش های علمی دانشجویان قبل از کنگره و در کنگره چگونه بود؟

نقش بسیار مهم و مفیدی  داشتند و کمک گرفتن از افراد توانمند در مرکز نقش زیادی در موفقیت من داشت همچنین همراهی مرکز در کنگره باعث انگیزه در دانشجویان شده است

 

آیا کلاس های توانمندسازی مرکز را شرکت کردید؟

بله من شرکت کردم، کلاس بسیار مفیدی بود وباعث شد من در کنار اساتید و دانشجویان توانمند ارائه خودرا اشکال گیری کنم وجواب سوالات وابهام های خودرا پیدا کنم وبا تمرین کردن پوستر در مقابل دوستان ارائه بهتری داشته باشم

 

در پایان اگر صحبت یا پیشنهادی دارید بفرمایید.

تشکر میکنم از مرکز پژوهش های علوم پزشکی تهران بابت فرصت های بی نظیری که برای دانشجویان  قرار می‌دهند وبا هماهنگی وبرنامه ریزی دانشجویان را برای شرکت در مجامع علمی توانمند می‌کنند.

 

  • گروه خبری : ریاست,رویدادهای علمی,جشنواره،مسابقه، کسب مقام,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 277511
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه