دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با همکاری مرکز تحقیقات طب تجربی، دوره آموزش عملی پژوهش را با محوریت neuropharmacology برگزار می نمایند، مهلت ثبت نام تا 20 مهر ماه می باشد.
مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با همکاری مرکز تحقیقات طب تجربی، اقدام به برگزاری دوره ی آموزش عملی پژوهش زیر نظر دکتر دهپور، استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران نموده است. این دوره با محوریت موضوع neuropharmacology (کاربرد درمانی دارو ها در بیماری های سیستم اعصاب ) در مرکز تحقیقات طب تجربی برگزار خواهد شد. اهداف این طرح به شکل زیر است : هر دانش پژوه در انتهای این طرح می تواند به مهارت های زیر تسلط پیدا کند: 1- جستجو و استخراج اطلاعات از database های مختلف 2- پروپوزال نویسی و طراحی مطالعه 3- هندلینگ حیوانات آزمایشگاهی و کار با آن ها به صورت استاندارد 4- مدل های مختلف حیوانی موجود در زمینه neuroscience 5- تست های مختلف رفتاری در حیطه نوروفارماکولوژی 6- انواع مختلف مقالات پژوهشی و مقاله نویسی ابتدایی با تاکید بر original article 7- آنالیز داده های آماری و استفاده از نرم افزار های آماری 8- مقاله نویسی و مراحل چاپ مقالات در راستای نیل به اهداف ذکر شده، مجموعه فعالیت های زیر در برنامه کاری این دوره میباشد : 1- برگزاری کارگاه های مختلف اعم از پروپوزال نویسی ، جستجو در pubmed ، مقاله نویسی و ... در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان 2- برگزاری discussion class و journal club با هدف بررسی مقالات چاپ شده در گروه فارماکولوژی پزشکی و بررسی مدل های حیوانی استفاده شده در آن ها 3- حضور در تست ها و طرح های مختلف در حال اجرا در گروه به صورت observer 4- نوشتن طرح پژوهشی در پایان دوره از سوی دانش پژوهان و انجام آن ها در گروه فارماکولوژی با توجه به محدودیت ظرفیت طرح ، نفرات از میان ثبت نام کنندگان از طریق مصاحبه انتخاب خواهد شد. از متقاضیان گرامی تقاضا می شود حداکثر تا تاریخ 20 مهر ماه به مرکز پژوهش های علمی دانشجویان خانم اکبری مراجعه کنند. آدرس: خیابان وصال شیرازی- نبش خیابان ایتالیا-پلاک 56
ارسال به دوستان