دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با همکاری مرکز تحقیقات سرطان دوره خاص پژوهش های سرطان را در قالب دیپلم پژوهشی برگزار می کند.
دیپلم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tums Research Diploma) ، گواهینامه ای است در زمینه پژوهش های علوم پزشکی که دانشجویان رشته های علوم پزشکی می توانند در صورت به پایان رسانیدن موفقیت آمیز دوره مربوط به صورت موازی با تحصیل در رشته اصلی خود، آن را کسب کنند. دوره مزبور با هدف تربیت فارغ التحصیلانی طراحی شده که علاوه بر دارا بودن دانش و نگرش مورد انتظار در رشته خود، با کسب مهارت های پژوهشی بتوانند به عنوان نیروی کارآمد، به فعالیت پژوهشی بپردازند. مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با همکاری مرکز تحقیقات سرطان، دیپلم پژوهشی تحقیقات سرطان را برگزار می نماید. از رئوس برنامه های این دوره می توان به موارد زیر اشاره کرد: *متدولوژی تحقیقات بالینی پایه و پیشرفته *اپیدمیولوژی سرطان *اپیدمیولوژی مولکولی سرطان *آمار کاربردی پایه و پیشرفته *آموزش استفاده از نرم افزارهای آنالیز آماری spss و stata *مهارت های آزمایشگاهی و کار با حیوانات آزمایشگاهی *مرور سیستماتیک و متا آنالیز *ارائه پروژه های تحقیقاتی برای دانشجویان *اجرای همزمان پایان نامه دانشجویی *حمایت مالی از طرح های تحقیقاتی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران *ارائه گواهینامه معتبر دیپلم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران علاقه مندان می توانند با مطالعه آیین نامه و دستورالعمل دیپلم پژوهشی، در صورت داشتن شرایط ثبت نام، تا 5 اردیبهشت ماه 94 فرم ثبت نام را تکمیل و به آدرس ایمیل مدیر اجرایی برنامه، دکتر سعید سلیمان جاهی به آدرس زیر ارسال کنند. saeed.jahi@gmail.com آدرس: مجتمع بیمارستانی امام خمینی، انستیتو کانسر، ساختمان رادیوتراپی، طبقه سوم، مرکز تحقیقات سرطان
ارسال به دوستان