دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/11/13 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 46
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افتتاح سومین دفتر یوسرن در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

سومین دفتر شبکه جهانی آموزش و تحقیقات علمی (یوسرن) با شعار علم بدون مرز و با حضور دکتر نیما رضایی، رئیس این شبکه در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان افتتاح شد.

عصر روز 10 ام بهمن ماه 94 در مراسمی با حضور دکتر پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، دکتر نیما رضایی، معاون بین الملل دانشکده پزشکی و رئیس شبکه جهانی آموزش و تحقیقات علمی (یوسرن)، دکتر نوری زاده، معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، به همراه جمعی از اعضای تیم اجرایی یوسرن و دانشجویان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، سومین دفتر شبکه جهانی آموزش و تحقیقات علمی ( یوسرن ) افتتاح شد . در این مراسم، دکتر نیما رضایی رئیس فعلی این شبکه، یوسرن را به عنوان یک شبکه بین المللی توصیف کرد که در آینده، تمامی اهداف و ارتباطات آن بصورت مبتنی بر وب و بر اساس همکاری مستقیم دانشجویان و دانش پژوهان جوان با برترین محققین هم رشته خواهد شد.  این شبکه با شعار "علم بدون مرز" امکان عضویت افراد از تمامی کشورها و تمامی رشته ها را دارد. اعضای بورد مشورتی یوسرن شامل یک درصد دانشمندان برتر جهان، افراد صاحب مقالات با رفرانس بالا و برندگان جایزه ی نوبل هستند که ازمیان آنها نمایندگانی از هر رشته برای عضویت در بورد مدیریتی انتخاب می شوند.  در ادامه دکتر رضایی از تشکیل گروه های تحقیقاتی دانشجو محور با تایید یکی از اساتید عضو بورد مشورتی و با نظارت مستقیم این شبکه بر اهداف گروه ها و دستاورد های آنها خبر داد و تشکیل 22 گروه تا به امروز را خاطر نشان کرد.  افتتاح قریب الوقوع دفاتر یوسرن در لندن، توسط دکتر مقیمی و نیز درگرگان و کیش یکی دیگر از خبرهایی بود که دکتر رضایی در این مراسم اعلام کرد. همچنین وی هدف از تشکیل اتاق یوسرن را استفاده همه کسانی که تحت عنوان این شبکه مشغول فعالیت هستند دانست و عنوان کرد این شبکه و دفاتر آن به روی همه ی اعضای یوسرن باز است.  دکتر پاسالار نیز در این مراسم، کمال همراهی و حمایت خود را از این شبکه بیان کرد و ابراز امیدواری کرد دانشجویان قدر این لحظات و تلاش ها برای بنا گذاشتن یک بنیاد علمی را بدانند و روزی را در نظر آورند که حاصل این تلاش ها به نتیجه مطلوب برسد که تا آن روز فاصله زیادی باقی است.  سپس حاضرین نظرات و سوالات خود در ارتباط با یوسرن را مطرح کردند که تیم اجرایی بنا به حوزه ی مسئولیت خود به آنها پاسخ گفتند. قابل ذکر است اولین دفتر این شبکه در مرکز طبی کودکان تهران پیش از این توسط اعضای کادر اجرایی یوسرن و دومین دفتر در مرکز ملی طب تاجیکستان در هفته گذشته افتتاح شد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189987
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه