دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
بخش پژوهشگران جوان کنگره ی بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی از میان پژوهشگران جوان دانشجو و فارغ التحصیلان پژوهشگر که در زمینه ی ایمونولوژی و علوم مرتبط فعالیت پژوهشی دارند، پژوهشگر جوان برجسته انتخاب می نماید.
با توجه به هدف ارتقای پژوهش های نوین بخصوص در جامعه ی پژوهشگران جوان و نوپای میهن عزیزمان ایران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی- آسم و آلرژی، کرسی یونسکو در آموزش سلامت و انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با سومین کنگره ی بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی در بخش پژوهشگران جوان از بین پژوهشگران جوان برجسته، نخبگان پژوهشی را انتخاب و ضمن معرفی و تقدیر از آن ها جوایزی مادی و معنوی ای نیز به این عزیزان اهدا خواهد کرد. تمام پژوهشگران جوان دانشجویی و فارغ التحصیلان پژوهشگر که در زمینه ی ایمونولوژی و علوم مرتبط فعالیت پژوهشی دارند و دارای شرایط سنی زیر 35 سال باشند می توانند در این بخش شرکت کنند. افراد متقاضی برای شرکت در این قسمت باید فرم رزومه که در سایت وجود دارد را تکمیل کرده و مدارک مرتبط با هر قسمت را در یک پوشه قرار داده و فایل زیپ شده مدارک را به همراه فایل رزومه به دبیرخانه ی پژوهشگران جوان به آدرس ایمیل YRS.ICIAAI2017@yahoo.com ارسال کنند. (لطفاً در عنوان ایمیل اشاره کنید رزومه ی مربوط به بخش انتخاب پژوهشگران جوان برجسته) بدیهی است انتخاب پژوهشگر جوان برجسته در این حوزه بر اساس توانمندی ها و اطلاعات درج شده در رزومه ی افراد صورت می گیرد. نکته ی قابل توجه: پژوهشگرانی که محور اصلی فعالیت های پژوهشی اعم از پایان نامه یا طرح اصلی تحقیقاتی در حیطه ی ایمونولوژی، آسم و آلرژی باشد از امتیاز بالاتری برخوردار هستند. ضمن معرفی افراد برگزیده در سومین کنگره ی بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی، به پژوهشگران برگزیده در این قسمت جوایز ارزشمندی اهدا خواهد شد. مهلت ارسال رزومه ها تا دهم دی ماه 1395 می باشد.
ارسال به دوستان