دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
برگزاری اولین جلسه هماهنگی برگزاری بیست و دومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
جلسه هماهنگی برگزاری بيست و دومين مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با حضور دبیر کل مرکز و تعدادی از اعضای فعال برگزار شد.
هرساله مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، مجمع سالیانه خود را در اواخر سال با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، سرپرست مرکز پژوهش ها، اساتيد و دانشجویان برگزار میکند. برگزاري اين مراسم بر عهده دبير كل بوده و هرساله با كمك و مساعدت جمعي از دانشجويان برگزار مي گردد. جلسات هماهنگي براي مجمع امسال، از مهرماه در حال برگزاری است که این هفته این جلسه با حضور نیکو آخوندی، دبیر كل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و تعدادی ازاعضای فعال مرکز پژوهش ها، امير عباس حاجي پور، سيروس صباحي، عرفان تيموري و شفيع اعجازي 29 مهرماه برگزار شد. در این جلسه محورهای اصلی مجمع از جمله جذب اسپانسر، نحوه تبلیغات و روابط عمومی، کلیپ مجمع، اجرای برنامه هاي فرهنگي و هنري، سخنرانی و جوایز مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت . قرار بر اين شد تا برای ایده پردازی و پیگیری برنامه ها هر هفته جلسه ای با حضور اعضا برگزار شود و همچنين دبیر کل مرکز پژوهش ها از تمامی دانشجویان علاقه مند به همکاری در برگزاري مجمع ساليانه دعوت به آورد.
ارسال به دوستان