دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
تجلیل از دکتر پروین پاسالار، به عنوان یکی از چهره های ماندگار علوم پزشکی کشور
در مراسم تجلیل از چهره های ماندگار پزشکی ایران در روز پزشک از دکتر پاسالار به عنوان یکی از چهره های ماندگار در این عرصه تقدیر شد.
سومين و آخرين شب از گردهمايي باشکوه و بزرگ اعضاي خانواده پزشکي کشور با حضور مسئولين عاليرتبه کشوري و لشکري شنبه 31 مرداد ماه در مرکز همايشهاي بينالمللي برج ميلاد تهران برگزار شد. دکترهاشمی، وزير بهداشت، علياکبر صالحي، رئيس سازمان انرژي اتمي ايران، علياکبر ولايتي، مشاور مقام معظم رهبري، دريادار حبيبالله سياري، فرمانده نيروي دريايي ارتش، علي ربيعي وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، عليرضا زالي رئيس سازمان نظام پزشکي، انوشيروان محسني بندپي رئيس سازمان بهزيستي، تقي نوربخش رئيس سازمان تامين اجتماعي، محمد جواد کبير مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران و حسين محمد پورزرندي مديرعامل بانک شهر در این برنامه حضور داشتند و شرکت دريچه نو اعتماد ايرانيان به عنوان اسپانسر و برگزار کننده برنامه بود . در گزارشی که در روزنامه سپید با عنوان " پروین پاسالار، مادر استعدادهای درخشان پزشکی کشور، تنها خانم در میان چهره های ماندگار بود" از این مراسم منتشر شد، آمده است: جشنواره چهره های ماندگار پزشکی و مراسم روز پزشک شنبه شب به پایان رسید، در این شب به یاد ماندنی مرتضي مصفا استاد 92 ساله دندانپزشکي، مرحوم محمدجواد رودگرمي فرمانده اسبق بهداري کل ارتش، فرخ سعيدي جراح عمومي و قفسه صدري، سيدعباس پاکنژاد اولين رئيس کل بهداري سپاه پاسداران و جراح عمومي، عليرضا يلدا متخصص بيماريهاي عفوني، يحيي عقيقي فوق تخصص روماتولوژي، علياکبر ولايتي فوق تخصص عفوني اطفال، پروين پاسالار دکتراي بيوشيمي باليني، محمدرضا ظفرقندي جراح عروق و تروما، حميدرضا جمشيدي دکتراي داروسازي، شهرام يزداني دکتراي تخصصي ارتوپدي چهرههاي ماندگاري بودند که مورد تقدير قرار گرفتند. دکتر پاسالار که در دکترای تخصصی در رشته بیوشیمی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی تهرا رتبه اول را کسب کرد، تاکنون بیش از 80 مقاله علمی پژوهشی به چاپ رسانده ، بیش از 15 کتاب تالیف کرده و بیش از هفتاد سخنرانی در همایش ها و کنگره های علمی ایراد کرده است . دکتر پاسالار تا کنون بیش از 60 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و بیش از 60 دانشجوی مقطع دکترا داشته و در بیش از 30 پایان نامه به عنوان استاد راهنما در کنار دانشجویان بوده است. h-index ایشان 13 است و در حال حاضر دانشجویان زیادی در مرکز رشد استعدادهای درخشان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان از راهنمایی ها و تجربیات و اموزش های ایشان مقام بهره می برند. دکتر پاسالار در گفت و گویی با خبرنگار روزنامه سپید از عشق و علاقه اش به کارش اینگونه گفت: "من 32 سال به عنوان عضو هیات علمی در حال کار هستم. من عاشق کارم هستم. عاشق دانشگاه هستم و چیزی که توانسته من را سرپا نگه دارد همین عشق است." دکتر پاسالار است درباره ی علاقه اش به رشته ی بیوشیمی اینگونه گفت:" در حال حاضر از رشته ای که خوانده ام راضی هستم و هیچ رشته دیگری را انتخاب نمی کنم . الان 32 سال است دارم پزشک تربیت می کنم و همه پزشکان باید درس بیوشیمی را بگذرانند. بیوشیمی شیمی حیات است و هر چیزی از مولکول تشکیل شده است . شناخت این مولکول ها و ارتباط آنها بسیار مهم است و با بررسی همین مولکول ها می توانیم بیماری فرد را تشخیص دهیم و اگر بهبود یافته باشد باز هم همین مولکول ها را بررسی می کنیم که ببینیم به حالت اول برگشته یا هنوز هم دچار بیماری است." دانشجویان و پرسنل مرکز رشد استعدادهای درخشان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برای دکتر پاسالار، چهره ی ماندگار و دوست داشتنی آروزی موفقیت روز افزون دارد.
ارسال به دوستان