دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
حضور فعال اعضای انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت در کنگره ملی مدیریت سلامت در تبریز
اعضای انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با ارائه سه مقاله در کنگره ملی مدیریت سلامت در تبریز شرکت کردند.
کنگره ملی مدیریت سلامت، اولین همایش سراسری دانشآموختگان علوم مدیریت سلامت و نهمین همایش سالیانه دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور با تمرکز بر طرح تحول سلامت و عملکرد نظام سلامت 5 تا 7 آبان 95 در تبریز برگزار شد. این کنگره ی سه روزه فرصتی بود تا دانشجویان و دانش آموختگان علوم مدیریت و اقتصاد سلامت در یک محیط علمی به ارائه تجارب و تبادل نظر بپردازند. دکتر جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از سخنرانان اصلی این کنگره بود که در حاشیه برگزاری همایش در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص فارغالتحصیلان رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی گفت: فارغالتحصیلان این رشته باید از دانش خود استفاده کنند و تا زمانی که صرفاً تئوری باشد این امکان وجود ندارد و اگر بخواهیم درست عمل کنیم فارغالتحصیلان باید در معرض این چالشها و مشکلات قرار بگیرند و به تدریج در محیطهای اجرایی وارد شوند و از تجربه آنها استفاده کنند تا بتوانند در کار حرفهای اثرگذار باشند. بنده در این مدت محدود مشاهده کردم دانشجویان خوب و پیگیری در این رشته وجود دارد امیدواریم با استفاده از دانش آنها به وضعیت مطلوب دست پیدا کنیم. علاوه بر دکتر جعفریان، دکتر علی اکبری ساری، رییس دانشکده بهداشت و اعضای گروه علوم مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران در این کنگره حضور داشتند.
ارسال به دوستان