دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/05/05 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر علویان: افزایش سطح آگاهی عمومی توام با از بین بردن باورهای غلط وظیفه افراد حاضر در کمپین است.

رئیس شبکه هپاتیت ایران، کاهش سطح هپاتیت B و C در کشور را نتیجه فعالیت های گذشته شبکه هپاتیت خواند و از دانشجویان خواست تا با افزایش معلومات خود، حداکثر تلاش خود را در زمینه آگاهی رسانی انجام دهند.

کارگاه کمپین هپاتیت دوم مرداد ماه با حضور دکتر علویان، رئیس شبکه هپاتیت ایران در آمفی تئاتر مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد . این کارگاه با خیر مقدم حمیدرضا کریمی، مدیر بخش دانشجویی شبکه هپاتیت ایران آغاز شد. وی هدف از برگزاری کارگاه را افزایش آمادگی افراد داوطلب برای شرکت در کمپین خواند و زمان برگزاری را مصادف با روز جهانی هپاتیت  (28جولای) اعلام کرد . مدیر بخش دانشجویی شبکه هپاتیت ایران ازعضویت شبکه هپاتیت ایران در سازمان اتحاد هپاتیت جهانی خبر داد واز شعار این سازمان (no hep) مبنی بر ریشه کن شدن هپاتیت های ویروسی تا سال 2030 سخن به میان آورد . در ادامه حمیدرضا کریمی با اشاره به همکاری مترو تهران در این کمپین، مکان های برگزاری را ایستگاه های متروی ترمینال جنوب، تجریش، شهید بهشتی، صادقیه وتئاتر شهر معرفی کرد و همچنین  برگزاری سخنرانی در فرهنگسراهای خاوران، بهمن، ابن سینا و سرو در تهران را وعده داد . سپس دکترسید مویدعلویان، رئیس شبکه هپاتیت ایران با ارائه گزارشی از فعالیت های گذشته شبکه هپاتیت جلسه را ادامه داد و نتیجه این فعالیت ها را کاهش سطح هپاتیت B و C در کشور اعلام کرد به طوری که پایین ترین آمار هپاتیت B و C در منطقه، مختص ایران شده است. در ادامه وی از دانشجویان حاضر در کارگاه خواست تا با افزایش اطلاعات شخصی، حداکثر تلاش خود را در جهت ارتقاء سطح آگاهی عمومی توام با حذف باورهای غلط حاکم بر جامعه انجام دهند. در نهایت مریم تاجیک، عضو اجرایی کمپین با تشریح فعالیت ها و قوانین کمپین این کارگاه را به پایان رساند.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190194
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه