دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/02/27 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سپاس- خاطره سوم

انجمن اخلاق پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، با اجرای طرحی نو در وبلاگ "سپاس"، به نقل رفتارهای تحسین برانگیز و تاثیرگذار استادان می پردازد، برای مشاهده ی سومین خاطره می توانید به وبلاگ سپاس مراجعه کنید.

سلام دوستان عزیز؛ اکنون توانسته ایم با همراهی شما دوستان، قدم در راه اجرای طرحی نو بگذاریم و در وبلاگ "سپاس"، به نقل رفتارهای تحسین برانگیز و تاثیرگذار استادان بپردازیم. سومین خاطره که در وبلاگ سپاس قرار گرفته است، شالدون نام دارد.در طرح سپاس می خواهیم فعالانه دست به تغییر برای دنیایی بهتر بزنیم، دست به قلم ببریم و هر کدام خاطره ای که ما را به تحسین منش و کردار استادمان واداشته بود، بنویسیم. برآنیم که با ذکر نام و نشان استادمان، از وی قدردانی نماییم و این عمل انگیزه بخشی باشد در جهت تعالی هیات علمی دانشگاه. می¬خواهیم نشان دهیم که اگرچه تمام آنچه خوبی و کمال است در قالب شاخص¬ها قابل سنجش نیست، اما دور از چشم دانشجویان نبوده و نیست. از شما دوستان و اساتید عزیز نیز دعوت می کنیم به وبلاگی که برای این منظور طراحی شده، سر بزنید. خاطراتی که به دست ما می رسد، هر چند وقت یکبار روی وبلاگ قرار داده می شوند. (sepas-mea-ssrc.blogfa.com) و اکنون سومین خاطره که در وبلاگ قرار گرفته است را می توانید در زیر مشاهده نمایید:"روز شلوغی بود... یه روز پنجشنبه... سر گراند راند بخش نفرولوژی بیمارستان شریعتی بودیم. توی اتاق بیماران، حدود 15 نفر بودیم: استاد (آقای دکتر منوچهر امینی)، فلوشیپ، چندتا رزیدنت و اینترن، و هفت هشت نفرم استیجر. چند نفری هم از بخش های دیگه اومده بودن تا توی گراند راند شرکت کنن.اینترن بخش شروع کرد: "بیمار، خانم 55 ساله که به علت نفروپاتی دیابتی نیاز به دیالیز پیدا کردن و پنج روز پیش براشون شالدون گذاشته شده. اما چون شالدونشون مشکل پیدا کرده، باید امروز جهت تعویض اون اقدام بشه..." قبل از اینکه اینترن به صحبتش ادامه بده، همراه بیمار حرفش رو قطع کرد و رو به استاد، با صدایی تقریبا بلند گفت: "این چه وضعیه آقای دکتر؟ ما پنج روز پیش اومدیم اینجا...." لطفا برای مشاهده ادامه خاطره اینجا کلیک نماید.همچنین شما نیز می توانید خاطرات خود را در فرمی که در وبلاگ تهیه شده، ثبت نمایید. با تشکرانجمن اخلاق پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189132
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه