دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

لیست اخبار صفحه :408
کارگاه نقش درمان های هومیوپاتی در بیماری های کودکان

کارگاه نقش درمان های هومیوپاتی در بیماری های کودکان

کارگاه نقش درمان های هومیوپاتی در بیماری های کودکان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان واحد دندانپزشکی با همکاری مرکز تحقیقات پزشکی هومیوپاتی، کارگاه نقش درمان های هومیوپاتی در بیماری های کودکان را برگزار می کند.

Teleconfrenceدکتر حسام نوذری

Teleconfrenceدکتر حسام نوذری

Teleconfrenceدکتر حسام نوذری با موضوع “ the Enemy of the smile :AA- Ancient Bacterium “ روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه ساعت 12 در تالار شهید هدایت دانشکده جدید دندان پزشکی برگزار می گردد.

 Wiki Wallدر مرکز پژوهش ها

Wiki Wallدر مرکز پژوهش ها

با اختصاص دادن مکانی در مرکز پژوهش ها برای Wiki Wall از نظرات‌، ایده ها و راهکارهای اعضای مرکز آشنا شده و در تلاشیم با همکاری تمام اعضا، مرکزی پویاتر از پیش داشته باشیم.

دومین شماره سیناپس منتشر شد.

دومین شماره سیناپس منتشر شد.

با مطالعه دومین شماره نشریه خبری شبکه همکار تهران(TSRCN) ،از برپایی غرفه شبکه تهران در یازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی و برگزاری اولین بسته آموزشی مباحث خاص در آنالیز پیشرفته ی تحقیقات علوم پزشکی و... مطلع شوید.

مصوبه دبیرخانه دائمی کنگره های علوم پزشکی کشور برای کاندیداهای داوری در دوازدهمین کنگره دانشجویان علوم پزشکی

مصوبه دبیرخانه دائمی کنگره های علوم پزشکی کشور برای کاندیداهای داوری در دوازدهمین کنگره دانشجویان علوم پزشکی

با توجه به مصوبه دبیرخانه دائمی کنگره های دانشجویان علوم پزشکی کشور مبنی بر این که کاندیداهای داوری در دوازدهمین کنگره دانشجویان علوم پزشکی کشورمی بایست علاوه بر ارسال CV، در کارگاه های آموزش داوری نیز شرکت نمایند.

 دومین کارگاه ایمپلنت استخوان برگزار می گردد.

دومین کارگاه ایمپلنت استخوان برگزار می گردد.

انجمن علوم و فناوری نوین پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، دومین کارگاه ایمپلنت استخوان را در تاریخ یکشنبه چهارم اردیبهشت، در گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی برگزار می کند.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه