دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
قابل توجه دانشجویان ترم های پایه کلیه رشته های علوم پزشکی
کارگاه مقدمه ای بر علوم شناختی مدرن (به زبان انگلیسی) شنبه 16 بهمن ماه توسط انجمن neuroscience مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار می گردد.
این کارگاه از دو بخش تشکیل شده است. در بخش اول مقدمه ای مختصر از زمینه های شکل گیری علوم شناختی از دیدگاه های فلسفی اولیه تا عقاید materialistic و dualistic جدیدتر بررسی می شوند. سپس در بخش دوم متدهای رایج تحقیق در علوم شناختی از جمله:psychophysics, electrophysiology, neuroimaging (MRI, fMRI), ERP (Event Related brain Potentials) and etc مورد بررسی قرار می گیرند. در ابتدا جزئیات تکنیکی هر متد بررسی شده سپس یک مقاله علمی شاخص که از آن متد استفاده کرده است به تفصیل مورد بحث قرار می گیرد.مخاطب اصلی این کارگاه دانشجویان مقطع علوم پایه و علاقه مندان به ورود به حیطه علوم شناختی می باشد. این کارگاه به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.این کارگاه به زبان انگلیسی تو سط آقای مرتضی پیش نمازی برگزار می گردد.علاقمندان می بایست جهت ثبت نام به مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، واقع در طبقه سوم دانشکده پزشکی مراجعه نمایند.
ارسال به دوستان