دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
قابل توجه دانشجویان متقاضی استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 96-95
متقاضیان واجد شرایط استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان تا پنجم آبان ماه می توانند جهت ثبت نام و یا تکمیل پرونده به سامانه ثریا مراجعه نمایند.
دانشجویانی که طبق آیین نامه بنیاد ملی نخبگان واجد شرایط هستند و در تاریخ مقرر شده در تابستان 95 موفق به ثبت نام و ارائه درخواست نشده اند از تاریخ 17/7/95 تا 5/8/95 می توانند به سامانه ثریا http://soraya.bmn.ir مراجعه کرده و تشکیل پرونده دهند و در صورت داشتن پرونده آن را به روز رسانی کرده و درخواست استفاده از جایزه های تحصیلی را بدهند. لازم است قبل از ثبت نام، آیین نامه اعطای جایزه تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر و شرایط استفاده از این تسهیلات را مطالعه کرده و همچنین به نکات ذیل توجه کنند: 1- تشکیل پرونده در سامانه ثریا به منزله انتخاب قطعی جهت استفاده از تسهیلات نیست، انتخاب براساس امتیاز کسب شده و ظرفیت اعلام شده به دانشگاه است. (با توجه به اینکه سهمیه دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرف بنیاد ملی نخبگان تعیین و اعلام شده است، دانشجویانی که در سامانه ثریا امتیاز بیشتری کسب کرده باشند برای استفاده از تسهیلات به بنیاد ملی نخبگان معرفی می شوند.) 2- دانشجویان در صورتی که تا مهر ماه سال 96 دانشجو محسوب شده و فارغ التحصیل نشوند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند. 3- استفاده از تسهیلات سالیانه است و لازم است سالانه تمدید شود . استفاده از تسهیلات در یک سال به معنی استفاده در سالهای آتی نیست. 4- در هر مرحله از تشکیل پرونده و یا در زمان استفاده از تسهیلات، اگر مدرکی و یا اظهاری غیر واقع باشد، استفاده از تسهیلات لغو می شود. 5- دانشجویانی که در گذشته در سامانه تشکیل پرونده داده اند و دارای کد کاربری هستند، احتیاج به تشکیل پرونده جدید ندارند و می توانند اگر رزومه آنها کامل نیست آنرا کامل کرده، یا مدارکی را اضافه نمایند. 6- دانشجویانی که تاکنون در سامانه ثریا اقدام به تشکیل پرونده نکرده اند لازم است تشکیل پرونده دهند . 7- دانشجویانی که برای استفاده از تسهیلات به بنیاد معرفی می شوند باید در نظر داشته باشند که برای استفاده از هر کدام از تسهیلات طبق آیین نامه تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، موظف به ارائه و یا انجام فعالیت هایی در آن زمینه هستند. 8- دانشجویانی که تشکیل پرونده می دهند و همچنین کسانی که در سالهای قبل تشکیل پرونده داده اند در نظر داشته باشند که در قسمت سوابق تحصیلی دانشگاه خود را حتما دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب نمایند (انتخاب دانشگاه تهران منجر به حذف دانشجو از کارتابل دانشگاه علوم پزشکی تهران می شود.) 9- تمامی دانشجویان حتما در انتها و پایان تکمیل پرونده می بایست درخواست جایزه تحصیلی را انتخاب نمایند، در غیر اینصورت پرونده ایشان در کارتابل دانشگاه قابل مشاهده نخواهد بود. 10 – در صورتیکه دانشجو پرونده خود را بصورت نیمه کاره رها کند و تا پایان پرونده را تکمیل ننماید پرونده ایشان در کارتابل دانشگاه قابل مشاهده نخواهد بود. دانشجویانی که طبق آیین نامه بنیاد ملی نخبگان واجد شرایط هستند در مقاطع مختلف به شرح ذیل می توانند در این بازه زمانی ثبت نام نمایند: 1- دانشجویان مقطع کارشناسی ودکترای حرفه ای (کلیه ورودی ها ، رتبه های تا 100 ورودی 95 و المپیادی های 95 ) 2- دانشجویان کارشناسی ارشد ، PhD و دستیاری ( ورودی های 95 ) تمامی آیین نامه ها در سایت بنیاد ملی نخبگان (http://bmn.ir) و همچنین سایت مرکز رشد استعدادهای درخشان( http://etdc.tums.ac.ir ) موجود می باشد.
ارسال به دوستان