دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
مشارکت انجمن مقابله با سوء رفتار با کودکان در برگزاری سمپوزیوم تخصصی کودک، خانواده، اعتیاد
سمپوزیوم کودک، خانواده و اعتیاد با هدف پیشگیری از سوء رفتار با کودکان و با در نظر گرفتن مشکلات ناشی از اعتیاد در خانواده در مرکز طبی کودکان برگزار شد.
سمپوزیوم "کودک، خانواده و اعتیاد" با هدف پیشگیری از سوء رفتار با کودکان با در نظر گرفتن مشکلات ناشی از اعتیاد، 20 آبان 95 در سالن امید مرکز طبی کودکان، برگزار شد از سخنرانان این نشست می توان به دکتر برکاتی، رييس اداره ارتقا سلامت کودکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر بدو، رییس مرکز طبی کودکان، مقاره عابد، مشاور مجمع ملی کنوانسیون حقوق کودک، دکتر میرمحمدی، مدیر مرکز تحقیقات حقوق بشر دانشگاه مفید قم، دکتر علاقبند راد، رئيس مؤسسه مطالعات علوم شناختي و فوق تخصص روانپزشكي كودك و نوجوان، دانشور نماینده شورای شهر، دکتر ملک زاده، حقوق دان از مجمع تشخیص مصلحت نظام و دیگر اساتید و متخصصین حوزه اخلاق، فقه و حقوق کودک اشاره کرد. هم چنین دکتر کدیور و دکتر بطحایی، به عنوان دبیر علمی و دبیر اجرایی سمپوزیوم راجع به اهمیت موضوع صحبت کردند. در این نشست، اعضای انجمن مقابله با سوءرفتار با کودکان همکاران اجرایی نشست بودند و از ابتدا در برنامه ریزی و اجرای آن مشارکت داشتند. طراحی پوستر و سالن نیز توسط اعضای انجمن، کاوه سامع، کژال کیانی و یسنا رستم آبادى صورت گرفته بود.
ارسال به دوستان