دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
صفحه اختصاصی انجمن تحقیقاتی انجمن تحقیقات طب سنتی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، ایجاد شد. لطفاً جهت مشاهده به بخش انجمن ها مراجعه کنید.
انجمن تحقیقات طب سنتی ایران، فعاليت خود را از سال 1378 به عنوان يكي از زيرمجموعه هاي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشكي تهران، توسط عده اي از دانشجويان ممتاز دانشكده پزشكي این دانشگاه آغاز كرد.اين جمع از پاييز سال1382 با هویت جدیدی تحت عنوان «گروه تحقيقات طب سنتي ايران» به عنوان يكي از گروههاي پژوهشي «مركز پژوهشهاي علمي دانشجويان» وابسته به معاونت پژوهشي و نيز «انجمن علمی دانشجويي طب مكمل» به عنوان اولين انجمن علمي دانشجويي دانشگاه، وابسته به معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران– به كار خود ادامه داد تا موجبات تسريع و تسهيل در رسيدن به اهداف حاصل شود. در سال 1385 بدنبال تاسیس مرکز رشد استعدادهای درخشان در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه تحقیقات طب سنتی ایران به «انجمن تحقیقات طب سنتی ایران » - وابسته به این مرکز تبدیل گردید.از فعالیت های این انجمن تاکنون، می توان به موارد ذیل اشاره کرد: • تدوين اساسنامه و آيين نامه داخلي• تعيين اولويت هاي كاري • طراحي فرم هاي جمع آوري اطلاعات • عضوگيري و تقسيم كار • برگزاري جلسات• آموزش اعضا • جمع آوري منابع و دستاوردها
جهت مشاهده cv کامل انجمن کلیک کنید.
ارسال به دوستان