دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1393/12/20 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معرفی پروژه اتاق بازی کمیته صلح و حقوق بیماران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

کمیته صلح و حقوق بیماران SCORP زیر نظر انجمن دانشجویان پزشکی ایران با بیش از صد عضو، با هدف بهبود وضعیت روحی روانی بیماران و به ویژه کودکان و همچنین افزایش مهارت های ارتباطی و روحیه انسان دوستی در دانشجویان پزشکی پروژه اتاق بازی را راه اندازی کرده است.

کمیته صلح و حقوق بیماران  SCORPیکی از کمیته های تخصصی انجمن دانشجویان پزشکی ایران  (IMSA) در دانشگاه علوم پزشکی تهران است. از جمله فعالیت های کمیته فوق، بهبود وضعیت روحی روانی بیماران به ویژه کودکان است که این هدف را با برگزاری مراسم های مختلف و اجرای پروژه های مرتبط دنبال می کند.  کمیته فوق تاکنون تعداد زیادی پروژه در مرکز طبی کودکان تهران اجرا کرده که پروژه اتاق بازی ادامه حضور داوطلبانه دانشجویان دانشگاه در بیمارستان مرکز طبی کودکان است که از تابستان امسال بطور جدی و نظام مند دنبال می شود.  تاکنون بیش از صد نفر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و تعدادی هم از سایر دانشگاه ها به پروژه پیوسته اند که بخش بزرگی از آنان دانشجویان ورودی سال 92 هستند.  در آینده نزدیک شاهد حضور تعدادی از دانشجویان دندانپزشکی و دانشجویان پزشکی در ورودی های دیگر نیز خواهیم بود. این پروژه نه تنها با هدف سرگرمی کودکان و بهبود روحیه آنها، بلکه به منظور افزایش مهارت های ارتباطی، توانایی های مدیریتی و روحیه انسان دوستی در دانشجویان پزشکی و همینطور آموزش مهارت های مختلف و نکات بهداشتی به کودکان بستری در مرکز طبی کودکان راه اندازی شده است. سوگل کولجی، مسئول کمیته و آذین ابراهیمی، مجری پروژه است و از همکاران اصلی پروژه می توان  حلیا حسینی، ابوالفضل حکیمی پور، سارا رازقی، هانی صابر مقدم، فاطمه عظیمی فر و سعیده کیانی را نام برد .    
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189544
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه