دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/08/18 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 42
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همایش فراگیری مهارت‌های مدیریتی در پزشکان حال و آینده برگزار شد

همايش فراگیری مهارت‌های مدیریتی در پزشکان حال و آینده با عنوان پزشکی حاذق یا مدیری لایق، عصر يكشنبه 17‌آبان 94 در تالار ابن‌سینا و به همت مرکز پژوهش‌های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش از روابط عمومی دانشگاه، دکتر پژمان آذر مینا دانش‌آموخته رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فارغ‌التحصیل از دانشگاه surrey انگلستان در رشته مدیریت خدمات پزشکی، بابیان اینکه، به‌عنوان یک دانشجوی پزشکی چطور می‌توان با کسب مهارت‌های مدیریتی راه‌های متفاوتی را پیمود، گفت: پس از پایان تحصیلات پزشکی عمومی، دستیاری، تخصص و فوق تخصص می‌توان با آموختن مهارت‌های لیدر شیپ موفقیت‌های بسیاری کسب کرد و آینده‌ی بهتری را برای خود رقم زد. وی افزود: انتظار می‌رود یک پزشک، داروساز، یا کسانی که به‌نوعی با این حرفه در ارتباط‌اند، رفتار حرفه‌ای داشته باشند به‌طور مثال، احترام به مسائل خصوصی بیمار که پزشک با قسم خوردن به آن عمل می‌کند بارزترین رفتار حرفه‌ای است. دکتر آذرمینا، بابیان اینکه، هر تغییری ابتدا از درون آغاز می‌شود تصریح کرد: هر انسانی ابتدا باید از درون خود را بشناسد و ارزش‌هایش را ارزیابی کند و به 10 سال آینده بیندیشد که تا رسیدن به ایده آل‌ها چه مسیری را باید طی کند. وی ادامه داد: اگر می‌خواهید آینده‌ای فراتر از یک کار بالین داشته باشید باید، silos های خود و اطراف خود را بشکنید و به اوج فکر کنید و برای رسیدن به هدفتان برنامه‌ریزی و مدیریت داشته باشید. دکتر آذر مینا، تأکید کرد: اگر به خودتان به‌عنوان کسی که فقط کار بالین انجام دهید و زندگی عادی و پردرآمدی داشته باشید نگاه کنید به ایده آل‌ها نخواهید رسید مگر نه اینکه پزشکی راهی بی‌نهایت است و پیمودن این راه، عزم جدی و پشتکار می‌طلبد. در ادامه این همایش، پزشکی حاذق یا مدیری لایق؟ چگونه می‌توانم در هر زمینه‌ای که تحصیل یا تحقیق می‌کنم پیشگام بوده و همواره حرفی نو داشته باشم؟ چه راهکارهایی باعث می‌شود که یک نفر مدیر گروه، مدیر برنامه، رییس بیمارستان، رئیس شرکت یا معاون وزیر بهداشت شود؟ چه خصوصیت‌های اخلاقی، اجرایی، فکری و اجتماعی زمینه‌ساز این‌گونه انتصاب‌ها هستند؟ حتی اگر خواستار دستیابی به مشاغل اجرایی یا مدیریتی نیستیم، چه شاخصه‌های اخلاقی ما را موفق‌تر خواهد کرد؟ ازجمله سؤالاتی بود كه به آن‌ها پاسخ داده شد. توضیح اینکه، دکتر پژمان آذر مینا دانش‌آموخته رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فارغ‌التحصیل از دانشگاه surrey انگلستان در رشته مدیریت خدمات پزشکی است. وي مؤسس و مدير شرکت Thinkocrats در شهر نیویورک آمریکا است. این شرکت باهدف بازاندیشی در ساختارها و فرآیندهای مدیریتی و رهبری تأسیس‌شده و به امر تحقیق، آموزش و مشاوره در زمینه‌های مدیریتی می‌پردازد. دکتر آذرمینا همچنین در فرهنگستان علوم پزشکی ایران، دانشگاه لندن، وزارت بهداشت انگلستان و ستاد یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های داروسازی جهان سمت‌های متعدد مدیریتی، تحقیقاتی، تحلیلگری، تدریسی و اجرایی داشته است. تاکنون ده تألیف از دکتر آذرمینا به چاپ رسیده و بیش از صد سخنرانی و کارگاه تخصصی توسط ایشان ارائه‌شده است. خبر:مقدم  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 189884
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه