دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
مصطفی جوانمرد،مسئول برگزاری کمپین دیابت از برگزاری سومین کمپین دیابت دانشگاه در تاریخ 23 تا 28 آبان ماه توسط مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و با کمک انجمن دانشجویان پزشکی ایران خبر داد.
مصطفی جوانمرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، بیان کرد: با توجه به این که آمارها نشان می دهند که نیمی از افراد مبتلا به بیماری دیابت از بیماری خود آگاهی ندارند و پس از بروز عوارض از آن مطلع می شوند، از مهم ترین اهداف این کمپین آگاه سازی مردم در زمینه بیماری دیابت است. این دانشجوی سال سوم کارشناسی بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سایر اهداف این کمپین اشاره کرد و گفت: در این کمپین که از تاریخ 23 آبان ماه تا 28 آبان ماه برگزار می شود، گذشته از آگاهی بخشی افراد جامعه؛ به دنبال آموزش بین حرفه ای دانشجویان و تقویت همکاری بین آنان هستیم. وی به روند برگزاری این کمپین اشاره کرد و گفت: در روز نخست برگزاری؛ با شهرداری همکاری خواهیم داشت و افراد می توانند به صورت رایگان به پیاده روی و دوچرخه سواری مشغول شوند و درضمن آن برپایی غرفه های سنجش فشارخون و دیابت را داریم. در 4 روز بعدی به صورت پراکنده در 5 ایستگاه مترو در شهر تهران به غربالگری و ارئه بروشور می پردازیم و در روز پایانی در داروخانه سیزده آبان به آگاهی بخشی مشغول هستیم. جوانمرد افزود: حدود 150 نفر از دانشجویان در برگزاری این کمپین دخیل هستند و تخمین می زنیم در این بازده ی زمانی برگزاری کمپین موفق شویم به حدود 2 هزار نفر در زمینه دیابت آگاهی دهیم و 500 نفر غربالگری داشته باشیم. وی در پایان به برگزاری کارگاه برای دانشجویان شرکت کننده در این طرح اشاره کرد و گفت: در روز بیستم آبان ماه کارگاهی برای دانشجویان شرکت کننده برگزار خواهد شد که آداب شرکت در این کمپین به صورت تئوری به آنان آموزش و در پایان نیز به اعضای شرکت کننده گواهی اعطا می شود.
ارسال به دوستان