دومین جلسه کمیته گرنت دانشجویی فناورانه

دومین جلسه کمیته گرنت دانشجویی فناورانه، چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه 1403 در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه احکام اعضای اصلی صادرشد و توسط دکتر فرساد نوری زاده، معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به افراد تقدیم شد.

شروع به کار کمیته دانشجویی گرنت فناورانه از فروردین ماه 1403 با هدف حمایت از طرح های فناورانه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

در این جلسه احکام اعضای اصلی کمیته، آقایان رضا عزیزیان، سامان سجادی، علی کاظمی و خانم ها مهسا حاتمی، زهرا حسینی توسل تقدیم شد و در ادامه ی جلسه، اعضای اصلی با داوران کمیته نشستی پیرامون نحوه برگزاری فراخوان ارسال طرح و نحوه ی داوری آنها صورت گرفت.

تاریخ فراخوان در خرداد ماه می باشد و اطلاع رسانی آن از طریق سایت و کانال های اطلاع رسانی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان صورت می گیرد.