• تاریخ انتشار : 1403/07/07 - 09:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 170
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گفت و گو با فاطمه حبیبی ، دارنده ی عنوان برتر بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

با کسب 8 رتبه برتر تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور بر آن شدیم که گفت و گویی با فاطمه حبیبی ، یکی از این دارندگان عنوان برتر داشته باشیم.

لطفا خودتان را معرفی کنید؟

 من فاطمه حبیبی دانشجوی ارشد گفتاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.

 

در کنگره ی امسال در چه پنلی شرکت کردید، آیا موفق به کسب رتبه ی برتر شدید؟

  من در پنل طب سالمندی و توانبخشی شرکت کردم ، موضوع ارائه من در مورد تاثیر فعالیت فیزیکی بر بازداری کودکان اتیسم بود که به صورت سیستماتیک ریویو و متاآنالیز بود و موفق به کسب رتبه برتر در این پنل شدم.

 

کنگره ی امسال را چگونه ارزیابی کردید؟

در کنگره امسال تعداد خلاصه مقالات ارسالی رشد زیادی داشت که این می تواند نشان دهنده افزایش علاقه و انگیزه دانشجوها برای شرکت در کنگره باشد

 

 نحوه ی شرکت در کنگره را برای علاقمندان توضیح دهید.

ابتدا باید با توجه به حیطه ای که به آن علاقه مند هستیم و یا سوال پژوهشی که در ذهن داریم، یا اگر سابقه کار پژوهشی در حیطه خاصی داریم و... موضوع مناسبی برای کار پژوهشی خود انتخاب کنیم، بعد خلاصه مقاله مربوط به آن را با توجه به فرآیند کار و گایدلاین های موجود نوشته و در سایت کنگره در زمان مشخص بارگذاری کنیم تا نتیجه مربوط به آن مشخص شود

 

شما به عنوان دانشجویی که در عرصه پژوهشی موفق بوده اید، چه توصیه ها و پیشنهادهایی برای دانشجویان دارید؟ 

توصیه ای که به سایر دانشجوها میکنم این است که تا جایی که می توانند در جمع های علمی مثل کنگره های ملی و بین المللی حضور داشته باشند . قطعا به دانسته هایتان اضافه خواهد شد و نکات پژوهشی خوبی را می توانید از سایر دانشجوها و اساتید یاد بگیرید . به علاوه شرکت در این گروه ها این امکان را میدهد که ارتباطات کاری جدیدی بسازید که برای کارهای پژوهشی آینده مفید است .

 

نقش مرکز پژوهش های علمی دانشجویان قبل از کنگره و در کنگره چگونه بود؟

 نقش مرکز به شخصه برای من خیلی پررنگ بود . از ابعاد مختلف نظیر آشنایی با روش انتخاب موضوع، نحوه نگارش خلاصه مقاله ، شیوه ارائه مناسب و....  نقش مفیدی داشت.

آیا کلاس های توانمندسازی مرکز را شرکت کردید؟

 بله . کلاس ها بسیار مفید بودند و نکته مثبتی  که در کنار کیفیت کلاس ها مطرح هست زمان کوتاه ارائه نکات هست و جو دوستانه کلاس ها و مرکز که باعث میشه همه فعالیت ها در قالب دوستانه جلو بره و از سختیشون کاسته شود.

در پایان اگر صحبت یا پیشنهادی دارید بفرمایید.

فقط میخواستم مجدد تشکر کنم بابت اینکه این امکان رو پیدا کردم که با همکاری دوستان تو کنگره شرکت کنم ، از راهنمایی هاشون استفاده کنم و در آخر نتیجه خوبی بگیرم  و خواسته ای که دارم این است که این امکان فراهم بشه تا دانشجوها زودتر با مرکز و نقش آن در کارهای پژوهشی آشنا بشوند.

 

 

  • گروه خبری : پژوهشگر برجسته,ریاست,جشنواره،مسابقه، کسب مقام
  • کد خبر : 279148
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه