دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
افتخارآفرینی میلاد بهروزی در کسب مقام سوم جهانی مسابقات جهانی اختراعات
مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، موفقیت میلاد بهروزی، عضو فعال مرکز پژوهش ها را در کسب مقام سوم جهانی مسابقات جهانی اختراعات و ابتکارات کشور سوئیس را به ایشان تبریک عرض می نماید.
چهلمین دوره مسابقات جهانی اختراعات و نمایشگاه بین المللی اختراعات و ابتکارات کشور سوئیس با حضور 1000 مخترع از 150 کشور دنیا، از 18 اوریل تا 22 اوریل در شهر ژنو برگزار شد که در نهایت 49 کشور توانستند مدال کسب کنند.
آقای میلاد بهروزی، دانشجوی ورودی 90 رشته داروسازی و عضو فعال مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان از اعضای اعزامی تیم 30 نفره کشورمان به این مسابقات بود که با ارائه طرح پماد ترکیبی منحصر به فرد کاملا گیاهی برای کاهش دوره درمان ترک های پوستی بدون عوارض جانبی در کلاس پزشکی و دارویی شرکت کرد و در پایان این دوره با کمک وعنایت خدا به عنوان جوان ترین مخترع بخش پزشکی، مقام سوم جهانی را از آن خود کرد و مدال برنز و دیپلم افتخار را برای کشورمان به ارمغان آورد .
همچنین در حاشیه این مسابقات، برخی کشور ها از طرف فدراسیون مخترعین و نخبگان خود، از بین تمامی مخترعین، به مخترعی که طرحش از نظر آن ها ارزشمند بود، مدالهای ویژه ای اهدا میکردند که در این میان آقای میلاد بهروزی توانست مدال ویژهی فدراسیون اختراعات و ابتکارات کشور تایوان را نیز دریافت کند .مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، موفقیت آقای میلاد بهروزی را در کسب مقام سوم جهانی مسابقات جهانی اختراعات و ابتکارات کشور سوئیس را تبریک عرض می نماید و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.
ارسال به دوستان