گزارههای رمضانی

گزارههای رمضانی
مواظب کبد باشید:
ناشتا، شیرینی نخورید. مگر شیرینیهای طبیعی مانند خرما و کشمش.
افطار با نمک:
مصرف مقدار کمی نمک در ابتدای افطار تعادل یونی بدن را تنظیم میکند. در نقطه مقابل زیادهروی در مصرف چای این تعادل را مختل میکند.
مایعات گرم، نه سرد:
افطار را با آب ولرم یا نوشیدنی گرم آغاز کنید. مایعات سرد پس از روزهداری بسیار مضر است.
افطار و شام جداگانه:
برای سلامت گوارش، ابتدا افطار سبک میل کنید و یک تا دو ساعت بعد، شام بخورید.
نه پرخوری، نه کمخوری:
هر دو این موارد باعث تشدید ضعف میشود. اگر طبع سردی دارید و احساس ضعف میکنید، مصرف آب عسل بین افطار تا سحر مفید است.
برنج، اما با سبوس!
برنج زیاد موجب ضعف و یبوست میشود. برنج را با سبوس آن مصرف کنید تا فیبر کافی به بدن برسد.
مقابله با یبوست:
برای جلوگیری از یبوست، از خاکشیر در آب جوش، خیسانده انجیر یا آلو، شربت بارهنگ، اسفرزه یا تخم شربتی استفاده کنید.
خواب کافی:
در زمان روزهداری خواب کافی داشته باشید و بلافاصله بعد از غذا نخوابید.
ارسال نظر