• تاریخ انتشار : 1403/12/19 - 09:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گزاره‌های رمضانی

 گزاره‌های رمضانی 

 مواظب کبد باشید:
ناشتا، شیرینی نخورید. مگر شیرینی‌های طبیعی مانند خرما و کشمش.

 افطار با نمک:
مصرف مقدار کمی نمک در ابتدای افطار تعادل یونی بدن را تنظیم می‌کند. در نقطه مقابل زیاده‌روی در مصرف چای این تعادل را مختل می‌کند.

 مایعات گرم، نه سرد:
افطار را با آب ولرم یا نوشیدنی گرم آغاز کنید. مایعات سرد پس از روزه‌داری بسیار مضر است.

 افطار و شام جداگانه:
برای سلامت گوارش، ابتدا افطار سبک میل کنید و یک تا دو ساعت بعد، شام بخورید.

 نه پرخوری، نه کم‌خوری:
هر دو این موارد باعث تشدید ضعف می‌شود. اگر طبع سردی دارید و احساس ضعف می‌کنید، مصرف آب عسل بین افطار تا سحر مفید است.

 برنج، اما با سبوس!
برنج زیاد موجب ضعف و یبوست می‌شود. برنج را با سبوس آن مصرف کنید تا فیبر کافی به بدن برسد.

 مقابله با یبوست:
برای جلوگیری از یبوست، از خاکشیر در آب جوش، خیسانده انجیر یا آلو، شربت بارهنگ، اسفرزه یا تخم شربتی استفاده کنید.

 خواب کافی:
در زمان روزه‌داری خواب کافی داشته باشید و بلافاصله بعد از غذا نخوابید.

 

  • کد خبر : 292067
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه