دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/12/12 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری چهارمین جلسه از فصل دوم جلسات انتقال تجربیات پژوهشگران REM با حضور سرپرست و دبیرکل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان

در چهارمین جلسه از فصل دوم جلسات انتقال تجربیات پژوهشگران دکتر بهار عطایی نیا و دکتر کامیار ملازاده مقدم تجربیات پژوهشی خود را با علاقمندان به اشتراک گذاشتند.

چهارمین جلسه از فصل دوم جلسات انتقال تجربیات پژوهش گران با حضور سرپرست و دبیرکل مرکز پژوهش های علمی دانشجویان 11 اسفند ماه 97 در سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار شد. ابتدا دکتر بهار عطایی نیا تجربیات پژوهشی خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشت و بر اهمیت پیوستگی و تلاش مستمر در مسیر پژوهش تاکید کرد. در ادامه دکتر کامیار ملازاده مقدم از طریق ارتباط ویدئویی به مسیر طولانی خود برای رسیدن به پیشرفت در زمینه پژوهشی اشاره کرد و افزود دانشجویان باید برای پیداکردن حیطه موردعلاقه خود وقت صرف کنند و الزاما اولین حیطه ای که وارد آن می شوید حیطه نهایی شما نخواهد بود. در ادامه نیز وی به  مقایسه معایب و مزایای خروج از کشور برای دانشجویان علاقمند پرداخت. در پایان نیز دکتر پروین پاسالار با اهدای یادبود هایی از سخنرانان این جلسه تقدیر کرد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191180
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه