دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
برگزاری بخش دانشجویی یازدهمین کنگره آلرژی و ایمونولوژی ایران
بخش دانشجویی یازدهمین کنگره آلرژی و ایمونولوژی ایران با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در روز جمعه مورخ 8/2/1391 در سالن شماره 3 مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.
افتتاحیه کنگره آلرژی و ایمونولوژی ایران روز پنج شنبه ساعت 16 آذر آغازشد، در ابتدای مراسم، رئیس کنگره و مدیر انجمن آلرژی و ایمونولوژی ایران (دکتر وجگانی) دبیر اجرایی کنگره (دکتر صالحی) و دبیر علمی کنگره (دکتر غضنفری) سخنرانی کردند. یک نشست علمی هم با حضور اساتید بنام برگزارشد. سپس دکتر قانعی به سخنرانی در مورد تجاری سازی ایمونولوژی پرداختند. موسیقی سنتی و ضیافت شام هم پایان مراسم افتتاحیه بود.
در این مراسم خانم دکتر پاسالار، دکتر کامیار ملازاده مقدم، دکتر ارسیا جمالی، دکتر فاطمه عدیلی اقدم، فرنوش خمسه و مرضیه خواجویی نژاد از واحد دانشجویی حضور داشتند.
روز جمعه مورخ 8/2/1391 ساعت 16 بخش پژوهشگر جوان کنگره، با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در سالن شماره 3 مرکز همایش های برج میلاد آغاز به کار کرد.
مجری این بخش رضا قریشی، پس از خوش آمد گویی به میهمانان و معرفی مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان و معرفی بخش دانشجویی کنگره از خانم دکتر کریمی نیا برای ایراد سخنرانی دعوت کردند و ایشان در مورد چگونگی نوشتن یک مقاله از ابتدا تا انتها و خاطرات و دستاوردهای خود و همچنین پایه و اساس شروع تحقیقات علمی صحبت کردند.
پس از سخنرانی دکتر کریمی نیا، دکتر نیما رضایی سخنرانی بسیار مفیدی در حیطه تحقیقات علمی ارائه دادند و به دانشجویان دید روشنی از تحقیق و پیشرفت علمی دادند.
برنامه بعدی بخش پژوهشگران جوان، ارائه ی 8 مقاله به صورت سخنرانی و 10 مقاله به صورت پوستربود. در پایان این بخش کلیپی از فعالیتهای پشت صحنه دانشجویی برای برگزاری این بخش پخش شد و از تمامی کادر اجرایی، خانم دکتر کریمی نیا، خانم دکتر پاسالار و آقای دکتر رضایی تقدیر و... تقدیر و تشکر به عمل آمد.
لازم به ذکر است که در این بخش فاطمه عدیلی اقدم، مریم عباسی، کامیار ملازاده مقدم و ارسیا جمالی به عنوان هیئت داوری مقالات حضور یافتند.
در پایان بخش پژوهشگران جوان، پس از ارائه مقالات دانشجویی، در مورد چگونگی ارائه مقالات در مجامع و کنگره های بین المللی برای تبادل اطلاعات و برقراری ارتباط با اساتید مهمان خارج از کشور صحبتهای مفیدی توسط دکتر پاسالار و دکتر نیما رضایی ارائه شد.
مراسم اختتامیه کنگره روز یکشنبه مورخ 10/2/91 در سالن شماره 16 برگزارخواهد شد و از تلاش تمامی دانشجویان تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد و نتایج داوری مقالات و مقالات برتر در بخش پژوهشگران جوان اعلام خواهد گردید.
و مدیر انجمن آلرژی و ایمونولوژی ایران (دکتر وجگانی) دبیر اجرایی کنگره (دکتر صالحی) و دبیر علمی کنگره (دکتر غضنفری) سخنرانی کردند. یک نشست علمی هم با حضور اساتید بنام برگزارشد. سپس دکتر قانعی به سخنرانی در مورد تجاری سازی ایمونولوژی پرداختند. موسیقی سنتی و ضیافت شام هم پایان مراسم افتتاحیه بود.
در این مراسم خانم دکتر پاسالار، دکتر کامیار ملازاده مقدم، دکتر ارسیا جمالی، دکتر فاطمه عدیلی اقدم، فرنوش خمسه و مرضیه خواجویی نژاد از واحد دانشجویی حضور داشتند.
روز جمعه مورخ 8/2/1391 ساعت 16 بخش پژوهشگر جوان کنگره در سالن شماره 3 مرکز همایش های برج میلاد آغاز به کار کرد. مجری این بخش رضا قریشی، پس از خوش آمد گویی به میهمانان و معرفی مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان و معرفی بخش دانشجویی کنگره از سرکار خانم دکتر کریمی نیا برای ایراد سخنرانی دعوت نمودند و ایشان نیز در مورد چگونگی نوشتن یک مقاله از آغاز تا پایان و خاطرات و دستاوردهای خود و همچنین پایه و اساس شروع تحقیقات علمی صحبت کردند.
پس از سخنرانی دکتر کریمی نیا، دکتر نیما رضایی سخنرانی بسیار مفیدی در حیطه تحقیقات علمی ارائه دادند و به دانشجویان دید روشنی از تحقیق و پیشرفت علمی دادند. پس ازآن 8 مقاله به صورت سخنرانی و 10 مقاله به صورت پوستر ارائه شد. در پایان این بخش کلیپی از فعالیت های پشت صحنه دانشجویی برای برگزاری این بخش پخش شد و از تمامی کادر اجرایی، خانم دکتر کریمی نیا، خانم دکتر پاسالار و آقای دکتر رضایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
لازم به ذکر است که در این بخش فاطمه عدیلی اقدم، مریم عباسی، کامیار ملازاده مقدم و ارسیا جمالی به عنوان هیئت داوری مقالات حضور یافتند.
در پایان بخش پژوهشگر جوان کنگره، پس از ارائه مقالات دانشجویی در مورد چگونگی ارائه مقالات در مجامع و کنگره های بین المللی بین برای تبادل اطلاعات و برقراری ارتباط با اساتید مهمان خارج از کشور صحبت های بسیار مفیدی توسط دکتر پاسالار و دکتر نیما رضایی ارائه شد.
روز یکشنبه مورخ 10/2/91 در سالن شماره 16 مراسم اختتامیه کنگره برگزار خواهد شد و از تلاش تمامی دانشجویان تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد و نتایج داوری مقالات و مقالات برتر در بخش پژوهشگران جوان اعلام خواهد گردید.
ارسال به دوستان