انتخاب مشکات ترکمانیان به عنوان عضوی از تیم حمایت طلبی کارگروه جوانان شبکه جهانی کارکنان سلامت سازمان جهانی بهداشت WHO
دبیرکل انجمن علمی دانشجویان داروسازی ایران (ایفسا)، به عنوان عضوی از تیم حمایت طلبی کارگروه جوانان شبکه جهانی کارکنان سلامت سازمان جهانی بهداشت WHO انتخاب شد، این تیم را 8 نفر از افراد فعال در زمینه حمایت طلبی از سراسر جهان تشکیل می دهند.
کارگاه CV نویسی برگزار شد
واحد دانشکده دندانپزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، کارگاه CV نویسی را 5 تیر ماه برگزار کرد.
آغاز ثبت نام دانشجویان راه یافته به مرحله دوم آزمون انفرادی و گروهی یازدهمین المپیاد علمی
ثبت نام دانشجویان راه یافته به مرحله دوم آزمون انفرادی و گروهی یازدهمین المپیاد علمی از تاریخ ۹ تیر تا ۱۱ تیرماه خواهد بود و به این تاریخ تمدید نخواهد شد.
کارگاه آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی برگزار شد
در کارگاه آشنایی با ICP جهت اندازه گیری فلزات در مواد غذایی، شرکت کنندگان با نحوه ی کار ICP، روش های متداول استخراج فلزات سنگین از نمونه غذا و همچنین مزایا و معایب دستگاه آشنا شدند.
جلسه معرفی پیش انجمن دانشجویان بین الملل برگزار شد
در جلسه ی پیش انجمن دانشجویان بین الملل، دبیر انجمن هدف اصلی تشکیل انجمن را افزایش فعالیت علمی و آموزشی دانشجویان بین الملل در سطح کشور و دانشگاه خواند .
انتشار هشتمین شماره فصل نامه دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
هشتمین شماره فصل نامه دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی منتشر شد.
ثبت نام جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 99-98 آغاز شد
دانشجویانی واجد شرایط دریافت جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان فقط تا 15 مرداد ماه فرصت دارند در سامانه سینا تشکیل پرونده دهند و یا پرونده ی خود را بروز رسانی کنند.
برگزاری جلسه ی هفتگی انجمن نبض
جلسه ی این هفته ی انجمن نبض با موضوع بررسی طرح اولیه دیپلم پژوهشی، معیارهای ورود به دوره و نحوه ی همکاری اساتید و مراکز با این طرح برگزار شد.
بیش از 20 مقاله به همت اعضای انجمن نبض ترجمه شد و برای استفاده ی عموم در سرای سلامت قرار گرفت
در بهار سال جاری، اعضای انجمن نبض بیش از20 مقاله در زمینه های پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و شناخت عوامل خطر و کنترل آن ها را تحت نظارت اساتید این انجمن ترجمه کردند و برای استفاده عموم در مجله علمی سرای سلامت بارگذاری کردند.
آغاز ثبت نام کارگاه تئوری و علمی " شناسایی تقلبات در مواد غذایی و آرایشی-بهداشتی به روش PCR"
انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با همکاری مرکز تحقیقات حلال کارگاه تئوری و علمی " شناسایی تقلبات در مواد غذایی و آرایشی-بهداشتی به روش PCR"را در مرداد ماه برگزار می کند.