دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/08/26 - 11:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدرسه جامع هوش مصنوعی در سلامت

 سوالات پرتکرار (قسمت اول)
 
 پیرو پرسش بسیاری از دوستان در رابطه با «مدرسه جامع هوش مصنوعی در سلامت»
 
 مخاطبین این مدرسه چه افرادی هستند؟
این دوره جامع با هدف آموزش اصولی مباحث مهم و کاربردی حوزه هوش مصنوعی در سلامت و علوم پزشکی طراحی و تدوین شده است و برای تمام علاقه‌مندان به این حوزه توصیه می‌شود.
 
 محتوای مدرسه به چه صورت در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد؟ 
با توجه به آنلاین بودن دوره، محتوای کارگاه های مدرسه پس از برگزاری به صورت فیلم ضبط شده در اختیار شرکت کنندگان دوره قرار می گیرند.
 
 مدرسین این مدرسه چه افرادی هستند؟
مدرسین این مدرسه از اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند که در حوزه هوش مصنوعی و ماشین از خبرگان دانشگاه و دارای مقالات متعدد این حوزه هستند.
 
 گواهی دوره به چه صورت در اختیار شرکت‌ کنندگان قرار می گیرد؟
پس از اتمام دوره، گواهی از طرف مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت‌کنندگان مدرسه صادر خواهد شد و این گواهی قابلیت درج در رزومه را دارد.
 
 فرق این دوره با دوره‌های متعدد هوش مصنوعی چیست؟
این دوره به صورت تخصصی در حوزه هوش مصنوعی در سلامت طراحی و تدوین شده است و با توجه به عناوین و برنامه ترتیبی آموزشی جلسات سعی شده است به صورت جامع و کامل پوششی نه به صورت سطحی بلکه کاربردی از موضوع هوش مصنوعی در سلامت داشته باشد و در نهایت پیامد محور باشد.
 
 
 با توجه به محدود بودن ظرفیت مدرسه پیشنهاد می شود هرچه زودتر برای ثبت نام اقدام کنید.
 @SSRC_News
  • گروه خبری : ریاست, مطالب آموزشی
  • کد خبر : 284319
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه