دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1392/02/24 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست صمیمی با دکتر ولی در مرکز پژوهش ها برگزار شد

جلسه ی پرسش و پاسخ دانشجویان با دکتر حجت اله ولی با حضور سرپرست مرکز پژوهش ها ، دوشنبه 23 اردیبهشت ماه در آمفی تئاتر مرکز پژوهش برگزار شد.

گالری عکس     دیروز دوشنبه مورخ 23/2/92 جلسه ی پرسش و پاسخی با حضور دکتر حجت الله ولی ، استاد دپارتمان های آناتومی و بیولوژی دانشگاه مک گیل در سالن آمفی تئاتر مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد. دانشجویان رشته های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پیراپزشکی و... استقبال بسیار پرشوری از این جلسه کردند.جلسه از همان ابتدا با پرسش و پاسخ دانشجویان شروع شد و دکتر ولی در حین پاسخ گویی به سوالات مختلف دانشجویان در حیطه های پژوهشی، چگونگی تحصیل در خارج از کشور و ... از تجربیات علمی- پژوهشی خود درحین دوران تحصیل نیز سخن گفت.  استاد ولی در ابتدا تحصیلات آکادمیک خود را در کشورآلمان شروع کرد، سپس به ناسا رفت و در آنجا پس از دست یابی به موفقیت های گوناگون به دانشگاه مک گیل برگشت. وی دانشجویان را تشویق کرد که در حوزه های میان رشته ای بیشتر فعال باشند، چرا که امروزه این رشته ها از اهمیت بیشتری برخوردارند. سپس تاکید کرد که تسلط و آگاهی به چند رشته و بر حیطه های مرتبط با موضوع پژوهشی خود، بسیار در آینده ی علمی و پژوهشی تاثیرگذار و حائز اهمیت است. دکتر ولی همچنین اشاره کرد که دانشجویان باید در زمینه ی پژوهشی خود به تمام منابع آن رشته دسترسی پیدا کنند و همچنین با اساتید و پژوهشگران متفاوت در آن زمینه ارتباط برقرار کرده و هرگز در راه اهداف خود نا امید نشوند. این جلسه برای دانشجویان بسیار آموزنده و پربار بود و تمام دانشجویان سوالات علمی و پژوهشی خود را پرسیدند و دکترولی با حوصله به تک تک سوالات پاسخ داد و به علائق دانشجویان در حیطه پژوهشی جهت داد.در پایان جلسه هم خانم دکتر پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش ها و علی ابراهیمی، دبیر مرکز  با اهدای هدیه از دکتر ولی تقدیر و تشکر کردند.    
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188793
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه