دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 11:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 113
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چاپ مقاله توسط انجمن طب سنتی ایرانی وطب مکمل

انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی وطب مکمل (PerCoMed)

 چاپ مقاله با افیلیشن انجمن درمجله: Current Topics in Medicinal Chemistry IF= 3.4 موضوع: بررسی اثرات ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی داروهای هیپوگلایسمیک مشتق از گیاهان خلاصه مقاله: این مطالعه با بررسی سیستماتیک بانک‌های اطلاعاتی تا 17 اوت 2021، اثرات داروهای گیاهی ضد دیابت را بر شاخص‌های التهابی و استرس اکسیداتیو در مدل‌های دیابتی ارزیابی کرد. 201 مطالعه شناسایی شده نشان دادند که گیاهانی چون شنبلیله( Trigonella foenum-graecum ) ، گیاه قاشقی ( Centella asiatica (L.) Urb ) انگور (Vitis vinifera L ) و مورینگا ( Moringa oleifera  L) در بهبود دیابت و کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو مؤثرند. نتایج حاکی از آن است که داروهای گیاهی می‌توانند به‌عنوان درمان‌های کم‌هزینه و مؤثر با عوارض کم برای مدیریت دیابت استفاده شوند، اما تحقیقات بیشتری برای تأیید این یافته‌ها لازم است.

لینک مقاله: (لطفاً کلیک کنید)

فرم عضویت در تیم های پژوهشی انجمن، لطفاً کلیک کنید

  • گروه خبری : انجمن,ریاست,انتشارات
  • کد خبر : 270825
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه