دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
ششمین جلسه واحد دانشکده تغذیه مرکز پژوهش های علمی دانشجویی برگزار شد
ششمین جلسه واحد دانشکده تغذیه مرکز پژوهش های علمی دانشجویی با موضوع بررسی عملکرد بخش های مختلف مرکز برگزار شد، که طی آن برنامه کارگاه ها و انجمن های آتی مشخص شد.
ششمین جلسه مرکز تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه ساعت 11:30در تاریخ 27/7/92 با حضور دبیر مرکز آقای محمدرضا شیری و سایر اعضا برگزار شد. در ابتدا کارگاه آموزشی endnote که هفته پیش برگزار شد مورد ارزیابی قرار گرفت تا کم و کاستی های آن مشخص گردد و همچنین با توجه به پیشنهاد و احساس نیاز دانشجویان هماهنگی های لازم جهت برگزاری کارگاه های endnote و جستجوی پیشرفته توسط مسئولین کارگاه ها در طی هفته آتی انجام خواهد گرفت.
با توجه به راه اندازی سایت مرکز مسئولین بخش های مختلف ملزم به تهیه مطالب به روز و مفید و مرتبط و همکاری با بخش روابط عمومی و IT شدند تا علاوه بر اطلاع رسانی به موقع، مرکز تحقیقات و زیر مجموعه های آن عملکردها و وظایف خود را به اطلاع علاقه مندان برسانند. لذا پیشنهاد داده شد تا بخش های مختلف با همکاری یکدیگر بروشوری تهیه کرده و در اختیار مراجعه کنندگان و علاقه مندان قرار دهند. این بروشور به صورت الکترونیکی در کنار سایر فرم ها در سایت قرار خواهد گرفت.
با هماهنگی بخش های عملکردی و life skill انجمن های علمی تشکیل شده و با اطلاع رسانی و عضو گیری فعال تر خواهند شد. پیش بینی می شود این بخش ها نقش عمده ای در جذب و سازماندهی علاقه مندان به شرکت در کمپین های مختلف داشته باشند.
بخش پژوهشی نیز از طریق ارتباط با نماینده پژوهشی هر ورودی زمینه را برای ارتباط موثر با دانشجویان و اطلاع رسانی کارامد و جذب آنها محیا خواهد کرد.
با توجه به اظهار علاقه مندی و همکاری دانشجویان جدید ایشان در زمینه مهارت های شخصی خود با مرکز همکاری کرده و در جلسات بعدی مرکز حضور خواهند داشت. پیشنهاد برگزاری جلسات free discussion و IT توسط اعضای جدید مطرح می باشد.
ارسال به دوستان