دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1390/10/07 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صحبت های کوشا پایداری در نشست با خانم دکتر سلطانخواه

کوشا پایداری در نشست با معاون علمي و فناوري رييس جمهور و رييس بنياد علمي نخبگان، با توجه به نقش مهم نخبگان در ارتقای سطح علمی کشور، به بیان برخی از مسائل استعدادهای برتر دانشگاه در راستای تداوم فعالیت های علمی –پژوهشی آنان در فضای درونی کشور پرداخت .

در نشست  استعدادهای برتردانشگاه های علوم پزشکی تهران با خانم دکتر سلطانخواه در روز دوشنبه 5 آذر ماه، کوشا پایداری که هم اکنون قائم مقام دبیر کل مرکز پژوهش ها می باشد و یکی از مصادیق استعدادهای درخشان دانشگاه است با قرار گرفتن در پشت تریبون به بیان برخی از مسائل نخبگان دانشگاه پرداخت.آقای پایداری صحبت های خود را اینگونه آغاز کرد که با توجه به نقش بسیار مهم نخبگان در ارتقای سطح علمی فضای دانشگاهی کشور، اهتمام به اموری که تمایل دانشجویان نخبه را به ماندگاری در فضای داخلی کشور را افزایش می دهد حایز اهمیت بسیار خواهد بود و در نیل به این هدف، فراهم آوردن فرصت های بالقوه برای این دانشجویان به منظور درگیر نمودن آنان درانجام پروژه های تحقیقاتی بین المللی و ایجاد تعامل با اساتید مطرح فعال در زمینه های تحقیقاتی گوناگون از سایر کشورها نقش بسیار مهمی خواهد داشت. ایشان برای مثال به معرفی انجمن دانشجویی   IFMSAکه در چند سال اخیر  در راستای همین هدف اقدام به راه اندازی پروژه های تحقیقاتی  و تبادل دانشجویان پزشکی به منظور انجام این پروژه ها کرده، پرداخت.در ادامه وی از مسئولین بنیاد ملی نخبگان تقاضا کرد که با در نظر گرفتن بازه زمانی طولانی مدت طرح پزشکی، تعداد مشمولین طرح را از 10 نفر مورد بازنگری هوشمندانه خود قرارداده و در صورت امکان تعداد مشمولین را افزایش دهند. مورد آخری که کوشا پایداری مطرح کرد، درخواسته در نظر گرفتن تسهیلات لازم دانشگاهی  برای دانشجویانی که با توجه به توانایی خود تمایل دارند مدت زمان  تحصیل خود را با اخذ تعداد واحدهای بیشتر در هرترم کوتاهتر کنند.در انتها ایشان ضمن تشکر از خانم دکتر سلطانخواه و ریاست دانشگاه، از زحمات رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه، خانم دکتر پاسالار قدردانی کرد.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188314
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه