دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/12/19 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آخرین جلسه شورای مرکزی در سال جاری برگزار شد

هشتمین جلسه شورای مرکزی با حضور سرپرست، دبیر کل و دبیران و معاونان واحدهای مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.

هشتمین و آخرین جلسه ی شورای مرکزی در سال جاری با حضور دکتر پروین پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، مهدیس مروتی، دبیر کل مرکز و همچنین دبیران واحدهای مرکز و اعضای شورای مرکزی، چهارشنبه 15 اسفند ماه برگزار شد. در ابتدای جلسه یگانه سعیدی راد، معاون فرهنگ و هنر فعالیت خود را چند ماه گذشته ارائه داد که از جمله مهم ترین آنها برگزاری جشن شب یلدا، جلسه با افراد موفق دانشگاه در حوزه فره و هنر و فراخوان برای تکمیل تیم این معاونت بود که حاضرین پس از آن  پیشنهاد ها و همفکری هایی  برای ارتقا و بهبود فعالیت های معاونت ارائه دادند. بخش بعدی جلسه، ارائه گزارش دبیران واحد ها بود، که ابتدا آرزو معصومی، دبیر واحد توانبخشی به ارائه فعالیت های این واحد از جمله فراخوان برای جذب اعضا و برگزاری کارگاه های آموزشی پرداخت، سپس حدیث مظفری، دبیر واحد تغذیه از برگزاری انتخابات در آذر ماه و جذب کادر 20 نفره برای واحد، جلسه با معاونت پژوهشی دانشکده و همچنین برگزاری کارگاه های پژوهشی مختلف در این واحد خبر داد. در ادامه مائده معصومی پور، دبیر واحد پیراپزشکی گزارشی از فعالیت های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و بین المللی ارایه داد که از این فعالیت ها میتوان به  برگزاری 85 ساعت کارگاه آموزشی و پژوهشی اشاره کرد که دبیر واحد دو هدف تداوم در برگزاری کارگاه های آموزشی و ارائه چند طرح پژوهشی را از اهداف پیش روی این واحد خواند. سپس امیر رضا باقانی، دبیر واحد دندان پزشکی به ارائه فعالیت های واحد در سه هفته گذشته پرداخت که از این فعالیت ها میتوان به برگزاری کارگاه های پژوهشی فشرده در یک هفته، برگزاری کارگاه study skill و شرکت در کنگره دهان و دندان اشاره کرد. در ادامه سپیده صادقی، دبیر واحد پرستاری و مامایی، گزاشی از فعالیت های پربار این واحد داد، این فعالیت ها شامل برگزاری کارگاه های پژوهشی تابستانه، پاییزه و بهاره ، چاپ چهار مقاله در مجله های معتبر، ثبت سه اختراع ، کسب رتبه اول تا سوم در استات اپ ویکند قائمشهر، ترجمه دو کتاب، برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی و پژوهشی، برگزاری کلاس های آموزش زبان آلمانی و اسپانیایی و چاپ نشریه علمی پژوهشی فرهنگی پونز و .... بود. ارائه گزارش  عملکرد توسط هومن ابراهیمی، دبیر واحد پزشکی و محمد حسین نیکزاد، دبیر واحد داروسازی نیز آخرین بخش این جلسه بود.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 191188
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه