دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
تمدید مهلت ارسال مقالات به بخش پژوهشگران جوان سومین کنگره ی بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی
بخش پژوهشگران جوان سومین کنگره ی بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی مهلت ارسال خلاصه مقالات را تا 10 دی ماه 1395 تمدید کرد.
بخش ویژه پژوهشگران جوان، امسال برای اولین بار در سومین کنگره ی بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی (ICIAAI 2017) پذیرای مقالات مرتبط با محورهای کنگره از دانشجویان در رشته ها و مقاطع زیر می باشد: 1- دانشجویان پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی 2- دانشجویان مقاطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی، پرستاری، مامایی و رشته های پیراپزشکی 3- دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد علوم پایه ی پزشکی و رشته های بیولوژی 4- دکترای تخصصی رشته های علوم پایه پزشکی 5- دستیاران تخصصی و فوق تخصصی پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی 6- تمامی دانش آموختگان فعال در حیطه ی پژوهشی **یادآوری می شود داشتن سن زیر 35 سال جهت احراز شرایط پژوهشگر جوان الزامی است. مزایای شرکت در این بخش چیست؟ - مقالات ارائه شده در این بخش از همایش در کتابچه الکترونیک خلاصه مقالات همایش ذیل عنوان پژوهشگران جوان منتشر خواهد شد. - مقالات برتر این بخش در صورت کسب حد نصاب امتیاز در ویژه نامه مجله آلرژی، آسم و ایمونولوژی ایران (IJAAI) که در نمایه ی Web of Science (ISI) نمایش داده می شود، منتشر خواهد شد. - گواهی شرکت در همایش و ارائه مقاله نیز برای شرکت کنندگان بخش ویژه پژوهشگران جوان صادر خواهد گردید. - به شرکت کنندگان در بخش پژوهشگران جوان 50 درصد تخفیف در پرداخت حق ثبت نام همایش خواهد شد. - از مقالات برگزیده این بخش، (یک نفر سخنرانی، سه نفر ارائه ی پوستر برتر) طی مراسمی با اهدای جوایز تقدیر به عمل خواهد آمد. دانشجویان و پژوهشگران مجاز به ارسال خلاصه مقالات پژوهشی اصیل و گزارشی موردی به بخش پژوهشگران جوان می باشند. سایر مقالات ارسال شده مورد داوری قرار نگرفته و طی پروسه ی رد سریع (Fast rejection) از روند داوری حذف می شوند. روند ارسال مقالات و ثبت نام در کنگره طبق راهنمای درج شده در قسمت ثبت نام و ارسال خلاصه مقالات آورده شده است. نکات قابل توجه: 1)لطفا هنگام عضویت در وب سایت کنگره و همچنین ارسال خلاصه مقالات، گزینه ی مربوط به بخش پژوهشگران جوان انتخاب نمایید. 2) مقالات ارسالی به سایر بخش های کنگره ICIAAI، در بخش پژوهشگران جوان داوری نمی گردد، قابل پیگیری نبوده و مشمول مزایای این بخش نخواهد بود. 3) این بخش از پذیرفتن مطالب ترجمه شده از کتابهای مرجع و یا سایر مقالات معذور است. 4) هر مقاله تنها می تواند در یکی زیر گروه های آسم، آلرژی، نقص ایمنی، بین رشته ای و سایر ثبت شود. خلاصه مقالات ثبت شده در بخش پژوهشگران جوان نباید در بخش تخصصی بطور جداگانه ثبت شود. هرگونه ثبت مجدد مقالات در بخش های تخصصی باعث حذف کامل خلاصه مقاله از روند داوری مقالات می شود. 5) انتخاب موضوع دوم در حین ثبت خلاصه مقالات مربوط به حیطه ی پژوهشی می باشد و الزامی است. ارسال خلاصه مقالات از 15 آذر تا 10 دی ماه تمدید شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیر علمی پژوهشگران جوان در ارتباط باشید: farnoosh.khamseh@yahoo.com
ارسال به دوستان