دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/08/13 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فراخوان شرکت در دوره همتا پروری

دانشجویان متقاضی واجد شرایط شرکت در دوره همتا پروری و دریافت گرنت تحقیقاتی این دوره می توانند برای ثبت نام به مرکز پژوهش های علمی دانشجویان مراجعه کنند.

دوره همتا پروری دوره یک تا سه ساله است که در آن استاد راهنما با معرفی دانشجوی واجد شرایط از طریق یک برنامه ریزی دقیق آموزشی- پژوهشی در رشد و شکوفایی علمی دانشجوی معرفی شده اقدام کرده و با فرآیند مرید و مرشد زیربنای لازم در جهت پرورش علمی- فرهنگی دانشجو را فراهم می کند. برون ده های مورد انتظار از هر دانشجو در پایان دوره موارد زیر می باشد: *اخذ دیپلم پژوهشی *ارائه و انجام یک طرح تحقیقاتی مرتبط با رشته تحصیلی در طول دوره *انتشار حداقل یک مقاله SJR-Q1 غیر پولی خارج از کشور، منتج از طرح تحقیقاتی انجام یافته در طور دوره *ارائه گزارش به صورت شفاهی پس از چاپ مقاله در حضور هیئت داوری معرفی شده از سوی دفتر تحقیقات دانشجویی وزارت متقاضیان این دوره می بایست شاغل به تحصیل در رشته های دکتر عمومی پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی و دانشجویان رشته های کارشناسی ارشد با معدل بالای 15 و دارای مدرک زبان معتبر باشند که می توانند پس از اتمام دوره از گرنت این طرح استفاده نمایند. جزئیات این گرنت در آیین نامه طرح همتا پروری لینک زیر موجود می باشد. قابل ذکر است طرح همتا پروری زیر نظر اساتید برجسته در حوزه ی پزشکی برگزار می شود که استادان متقاضی به ترتیب معرفی می شوند. در این دوره، استاد این طرح دکتر وفا رحیمی موقر می باشد که ایشان از اساتید برجسته در حوزه ی جراحی مغز و اعصاب و دارای تحقیقات متعدد در خصوص ضایعات نخاعی هستند و جزء یک درصد دانشمندان برتر در این حوزه می باشد. دکتر رحیمی موقر دوره فلوشیپ نروتروما را در دانشگاه پیتسبرگ گذرانده اند، دارای 244 مقاله در پاپ مد و 247 مقاله در اسکوپوس می باشند و در این زمینه 6 کتاب و 12 فصل کتاب نگارش کرده اند. هم چنین 3079 عمل جراحی مغز و اعصاب در این زمینه ی تخصصی داشته اند و هم اکنون ریاست برنامه ی ثبت ضایعات نخاعی ملی را بر عهده دارند.
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 190985
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه