دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
در اولین جلسه پیش انجمن علمی پژوهشی IRENبا حضور اعضای هسته ی مرکزی، پیرامون سیاست ها و اولویت های پژوهشی انجمن، رسم ساختار سازمانی آن، تعیین زیر شاخه های پژوهشی و تعریف و تقسیم وظایف صحبت شد.
پیش انجمن علمی پژوهشی Interdisciplinary Reconstructive & Esthetic Research Network (IREN) در تاریخ 16 خرداد ماه با برگزاری اولین جلسه مدیریتی با حضور اعضای هسته مرکزی، فعالیت خود را به طور رسمی در مرکز پژوهش های علمی دانشجویی آغاز کرد. این پیش انجمن که به تازگی با هدف ایجاد فضایی مناسب جهت انجام پژوهش میان رشته ای در طب ترمیمی و زیبایی زیر نظر اساتید برجسته این حرفه تاسیس شده است، پیش از این در شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی (USERN) کار خود را آغاز نموده بود. پس از ارسال فراخوان عمومی برای جذب دانشجویان مایل به همکاری، 7 عضو هسته مرکزی بر اساس سوابق پژوهشی و علاقمندی های ایشان انتخاب شدند. در اولین جلسه مدیریتی به بحث و گفتگو پیرامون سیاست ها و اولویت های پژوهشی انجمن، رسم ساختار سازمانی آن، تعیین زیر شاخه های پژوهشی و تعریف و تقسیم وظایف پرداخته شد. IREN ماهیتی میان رشته ای دارد و از این رو در زیر شاخه های پژوهشی گوناگونی اعم از جراحی پلاستیک ترمیمی (سوختگی/تومور/تروما)، جراحی زیبایی، ارتوپدی ترمیمی، درماتولوژی ترمیمی، نورولوژی ترمیمی، روان پزشکی ترمیمی، و نیز مهندسی بافت و نانو به ایده پردازی و اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک با مراکز مختلف می پردازد. انجمن IREN همچنین عهده دار مسئولیت اجرایی بخش دانشجویی کنگره فناوری های نوین پزشکی است که به زودی اخبار آن در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که برگزاری یک جلسه عمومی با محوریت معرفی اساتید همکار و تعیین موضوعات پژوهشی در برنامه های آتی انجمن قرار دارد. شرکت در جلسات عمومی برای تمامی افراد آزاد است و انجمن از ایده های نو و همکاری پژوهشی شما استقبال می کند. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر، اخبار برگزاری جلسات یا همکاری با این مجموعه با آدرس iren.usern@gmail.com یا شماره تلفن 09305895598 تماس حاصل فرمایید.
ارسال به دوستان