دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
راه اندازی مجدد سامانه ثبت نام دانشجویان واجد شرایط تسهیلات استعدادهای درخشان
به اطلاع دانشجویان گرامی در تمامی مقاطع تحصیلی می رساند : سامانه ثبت نام دانشجویان استعدادهای درخشان مجدداً راه اندازی شده است. دانشجویانی که مطابق آیین نامه ، مشمول تسهیلات استعدادهای درخشان می باشند می توانند ازین پس از طریق سامانه سیپاد (حوزه استعدادهای درخشان) اقدام به ثبت نام نمایند. توجه : لطفا قبل از ثبت نام آیین نامه و راهنمای موجود را به دقت مطالعه نموده و در صورتیکه حائز شرایط ذکر شده می باشید، نسبت به درخواست عضویت اقدام نمایید. دانشجویانی که مجاز به درخواست عضویت می باشند : 1. برگزيدگان آزمون سراسري گروه آزمايشي علوم تجربي با كسب رتبه كشوري مساوي و كمتر از 500 (با معرفي سازمان سنجش آموزش كشور) 2. دارندگان نشان طلا، نقره و برنز كشوري از المپيادهاي علمي دانشآموزي (با معرفي مركز ملي استعدادهاي درخشان و دانشپژوهان جوان) 3. نفرات اول تا سوم انفرادي و رتبه اول تيمي كشوري المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور در هر يك از حيطه هاي المپياد مذكور (به شرط آنكه هر يك از افراد برگزيده رتبه اول تيمي كه متقاضي تسهيلات هستند در مرحله فردي حداقل 80% نمره نفر سوم انفرادي همان حيطه را كسب نموده باشند 4. برگزيدگان حائز رتبه های اول تا سوم كشوري جشنواره رازي و جشنواره هاي خوارزمي و جوان خوارزمي (در زمينه علوم پزشكي) و ساير جشنوارههاي علمي مورد تاييد شورا با معرفي دبيرخانه هاي مربوطه. 5. دانشجويان داراي ابداع يا اختراع ثبت شده در زمينه علوم پزشكي با تائيد معاونت تحقيقات و فنآوري وزارت. 6. دانشجويان نمونه كشوري گروه پزشكي با تاييد ستاد انتخاب دانشجويان نمونه كشوري. 7. 2/5 درصد برتر پذيرفتهشدگان كشوري در هر يك از آزمونهاي متمركز جامع علومپايه پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي، جامع پيش کارورزي، پذيرش دستيار پزشكي و دندانپزشكي (حداقل 3 نفر و حداكثر تا سقف 40 نفر در هر آزمون) رتبههاي برتر پذيرفته شدگان در آزمونهاي ورودي دورههاي تحصيلات تكميلي كارشناسي ارشد و Ph.D به شرح زير: 8. در آزمونهاي ورودي كارشناسيارشد: در صورتي كه تعداد پذيرفتهشدگان در هر رشته تا 20 نفر باشد نفر اول كشوري، تا 50 نفر پذيرفته شده در هر رشته نفر اول و دوم كشوري و درصورتي كه تعداد پذيرفته شدگان بيش از 50 نفر باشد نفر اول تا سوم كشوري. 9. درآزمونهاي وروديPh.D: در صورت شركت حداقل پنجاه نفر در آزمون ورودي هر رشته تا 10 نفر پذيرفته شده در هر رشته، نفر اول كشوري،20-11 نفر پذيرفته شده در هر رشته، نفر اول و دوم كشوري و در صورتي كه تعداد پذيرفته شدگان بيش از20 نفر باشد نفر اول تا سوم كشوري. 10. 10 درصد برتر دانشآموختگان هر رشته با ورودي مشترك در مقاطع كارشناسي و بالاتر در هر دانشگاه (مشروط بر اينكه تعداد فارغ التحصيلان هر دوره حداقل 5 نفر باشد) با كسب معدل كل حداقل 17. 11. 1 درصد دانشجويان برتر هر رشته با ورودي مشترك در هر دانشگاه در پايان هر سال تحصيلي (تعداد دانشجويان هر دوره بايد حداقل 5 نفر باشد) به شرط كسب معدل كل حداقل 17 در آن سال تحصيلي.
ارسال به دوستان